ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 12 Φεβρουαρίου 2015

Φώτης Δαμούλος: Η παραίτηση Μαγκλάρα ήταν απλώς μία κίνηση εντυπωσιασμού

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:51:00 μ.μ. | |
 Με την 1.357/12.02.15 απόφαση της Διοικητικής Επιτροπής του Επιμελητηρίου Αργολίδας γίνεται αποδεκτή η παραίτηση από τη θέση του Α’ Αντιπροέδρου του Επιμελητηρίου Αργολίδας κ. Δ. Μαγκλάρα. Η παραίτηση του κ. Μαγκλάρα ήταν αναμενόμενη και καμία εντύπωση δεν προκάλεσε η απόφαση του αυτή .
Ο κ. Μαγκλάρας εδώ και αρκετό καιρό είχε διαχωρίσει τη θέση του από την Διοίκηση του Επιμελητηρίου με την απόφαση του να απέχει από τις συνεδριάσεις της Διοικητικής Επιτροπής και του Διοικητικού Συμβουλίου .

Η παραίτηση του ήταν απλώς μία κίνηση εντυπωσιασμού αφού σύμφωνα με τον Επιμελητηριακό Νόμο η αποχή πέραν των πέντε αδικαιολόγητων συνεχόμενων συνεδριάσεων αυτομάτως τον έθετε εκτός Διοικητικής Επιτροπής.

Οι λόγοι παραίτησης του και οι αιχμές που αφήνει προς ορισμένα μέλη της Διοίκησης είναι επιεικώς «απαράδεκτοι » , « άστοχοι » και «αναληθείς » .

Αυτά που αναφέρει ο κ. Μαγκλάρας εμπεριέχουν πολλές ανακρίβειες και τον προκαλούμε να τα τεκμηριώσει .

Είναι άλλωστε στην διάθεση όλων των μελών του Επιμελητηρίου τα πρακτικά των Διοικητικών Επιτροπών ώστε να αποδειχθεί εάν η Διοικητική Επιτροπή διοικείται από τρία μέλη όπως ισχυρίζεται !!!!

Άλλωστε ο κ. Μαγκλάρας εκλήθη αρκετές φορές να παραστεί στο Διοικητικό Συμβούλιο και να αναφέρει τα όποια προβλήματα του και δυστυχώς αρνήθηκε να παραστεί !!!!!

Η Διοίκηση του Επιμελητηρίου Αργολίδας από την πρώτη μέρα που ανέλαβε κατέστησε σαφές ότι στην Διοίκηση αυτή υπάρχουν κόκκινες γραμμές τις οποίες κανένας δεν έχει δικαίωμα να παραβεί .

Πρωταρχικός μας στόχος είναι να περιφρουρήσουμε τις γραμμές αυτές , να διασφαλίσουμε τα οικονομικά του Επιμελητηρίου και κατ’ επέκταση την βιωσιμότητά του , να σπάσουμε τα μονοπώλια και να ‘‘ ανοίξουμε ’’ το Επιμελητήριο σε όλα τα μέλη μας.

Πιστεύουμε στην ισοτιμία και στην ίση μεταχείριση των μελών μας και αυτό θα υπερασπιστούμε μέχρι την τελευταία μέρα της Διοίκησης μας .

Έστω και εάν πληγώνουμε κάποιους .

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αργολίδας
Φώτιος Δαμούλος
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ