ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 5 Φεβρουαρίου 2015

Με νίκες επέστρεψαν από την Μεσσηνία οι Μικτές Αργολίδας - Πρωταθλητές οι παίδες

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:37:00 π.μ. | | |
 Με νίκες επέστρεψαν οι μικτές Αργολίδας από την Μεσσηνία. Στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής οι ομάδες της ΕΠΣ Αργολίδας έπαιξαν χθες με τις ομάδες της Μεσσηνίας με τους παίδες να κερδίζουν με 2-0 και τους νέους να κερδίζουν επίσης με 3-1 την αντίστοιχη ομάδα της Μεσσηνίας.

Για τους νέους της Μεσσηνίας ήταν η πρώτη ήττα στο πρωτάθλημα η οποία όμως ήταν ανώδυνη, μιας και η ομάδα είχε εξασφαλίσει και μαθηματικά την πρώτη θέση του ομίλου πριν τα χθεσινά παιχνίδια.

Οι παίδες της Αργολίδας αναδείχθηκαν πρωταθλητές.

Το ματς των παίδων έγινε πρώτο χρονικά με τους φιλοξενούμενους να είναι καλύτεροι και να κερδίζουν με 2-0 με γκολ που πέτυχαν στο δεύτερο ημίχρονο οι Μούγιος (με φάουλ) και Μπλάτσος (με σουτ).

Για την ομάδα παίδων της Αργολίδας ξεκίνησαν οι Καραργύρης, Καζολιάς, Τόκι, Τόσκας, Πετούσης, Χατσικάκης, Τσιούλος, Μπακατσέλος, Μπόμπος, Μούγιος, Μαλλισός. Επαιξαν και οι Καραντζούλης, Ξιάρχος, Μήρος, Λούμης. 

Στο ματς των νέων η Μεσσηνιακή ομάδα είχε την υπεροχή στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα αλλά οι φιλοξενούμενοι ήταν πιο ουσιαστικοί.

Στο 30' ο Παντελής σημείωσε το 0-1 και στο 41' ο Αντωνόπουλος το 0-2. Στο 43' μείωσε ο Κωνσταντόπουλος σε 1-2 για την Μεσσηνία αλλά ο Δουβίκας στο 68' διαμόρφωσε το 1-3 για τους φιλοξενούμενους που είχαν και δοκάρι με τον Αντωνόπουλο στο 86'. 

Για τους νέους της Αργολίδας ξεκίνησαν οι Πλάτης, Κρεμύδας, Σαμπάνης, Πίκος, Μήτσουλας, Παναγής, Καλογερόπουλος, Σκάντζος, Δουβίκας, αντωνόπουλος, Βασιλέρης. Επαιξαν και οι Μητροσύλης, Φατούρος, Ντόκο, Σελλής και Παντέλι. 

Διαιτητές των δύο αγώνων ήταν οι Νίκας, Ψηλοπαναγιώτης και Γιαννέτσος.

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ