ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Κυριακή 1 Μαρτίου 2015

Διαγωνισμοί για 265 προσλήψεις στα ΕΛΤΑ

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:15:00 π.μ. | | | | |
 Συνεχίζεται με αμείωτη ένταση η έκδοση προκηρύξεων από τα Ελληνικά Ταχυδρομεία για την κάλυψη των 645 -στο σύνολό τους- θέσεων εποχικού προσωπικού σε υπηρεσίες και καταστήματά τους στην επικράτεια.
Ηδη εκδόθηκαν ακόμα τέσσερις προκηρύξεις για την πρόσληψη 265 εποχικά εργαζομένων στην Αττική, τη Δυτική Ελλάδα και την Κεντρική Μακεδονία με συμβάσεις ορισμένου χρόνου διάρκειας οκτώ μηνών.

Οι υποψήφιοι θα πρέπει να έχουν συμπληρώσει το 18ο και να μην υπερβαίνουν το 65ο έτος ηλικίας. Αναλυτικότερα, οι «ανοιχτοί» διαγωνισμοί είναι οι εξής:


ΕΛΤΑ Αθηνών-Πειραιώς

Εκατόν ογδόντα εννέα Διανομείς κατηγορίας ΔΕ θα προσληφθούν με εξάωρη ημερήσια απασχόληση για την κάλυψη των Υπηρεσιακών Λειτουργιών των ΕΛΤΑ Αθηνών - Πειραιώς. Οι κατάλληλοι υποψήφιοι θα πρέπει να διαθέτουν οποιοδήποτε πτυχίο ή δίπλωμα ή απολυτήριο τίτλο Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης ή Μεταδευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του εσωτερικού ή άλλο ισότιμο τίτλο σχολικής μονάδας του εξωτερικού, ανεξαρτήτως ειδικότητας, και άδεια οδήγησης μοτοσικλέτας κατηγορίας α' σε ισχύ, εκτός μοτοποδηλάτου. Αιτήσεις έως τις 2 Μαρτίου. Πληροφορίες: 210 3353228 και 210 3353487.

ΕΛΤΑ Βορειοανατολικής Αττικής


Θα καλυφθούν 30 θέσεις ΔΕ Εσωτερικής Εκμετάλλευσης με εξάωρη ημερήσια απασχόληση, για τις οποίες απαιτούνται δίπλωμα ΙΕΚ οποιασδήποτε ειδικότητας Χρηματοπιστωτικών και Διοικητικών Υπηρεσιών ή πτυχίο Β' κύκλου ΤΕΕ, ανεξαρτήτως ειδικότητας, ή πτυχίο Α' κύκλου ΤΕΕ οποιασδήποτε ειδικότητας Οικονομίας και Διοίκησης, ή απολυτήριο Ενιαίου Λυκείου ή ΕΠΑΛ ή ΤΕΛ ή Λυκείου Γενικής Κατεύθυνσης, ή άλλος ισότιμος και αντίστοιχος τίτλος σχολικής μονάδας του εσωτερικού ή εξωτερικού και γνώση χειρισμού Η/Υ. Το προσωπικό θα στελεχώσει το Κέντρο Διαλογής Αττικής (Κρυονέρι) και το Κέντρο Αεροπορικού Ταχυδρομείου (Σπάτα). Αιτήσεις έως την Παρασκευή, 27 Φεβρουαρίου. Πληροφορίες: 210 8006705, 210 8006707 και 210 3538172.

ΕΛΤΑ Δυτικής Ελλάδας

Από τις 26 θέσεις που θα καλυφθούν, 17 αντιστοιχούν στην ειδικότητα ΔΕ Διανομέων, επτά στη ΔΕ Εσωτερικής Εκμετάλλευσης και δύο στην ΥΕ Διαμετακομιστών. Οι επιτυχόντες θα τοποθετηθούν στις υπηρεσίες των ΕΛΤΑ Αχαΐας, Ηλείας, Κεφαλληνίας, Κορινθίας, Αργολίδας και Λακωνίας, και, συγκεκριμένα, στα καταστήματα Κρανιδίου, Πάτρας, Αιγίου, Καλαβρύτων, Κάτω Αχαΐας, Ζαχάρως, Ανδρίτσαινας, Αργοστολίου, Ληξουρίου, Σάμης, Ιθάκης, Αγίων Θεοδώρων, Σπάρτης και Γυθείου, αλλά και στο Κέντρο Διαλογής και στη Μονάδα Διανομής Πάτρας. Αιτήσεις έως τις 2 Μαρτίου. Πληροφορίες: 2610 274378.

ΕΛΤΑ Μακεδονίας - Θράκης

Είκοσι θέσεις ενέκρινε το ΑΣΕΠ για την Περιφερειακή Διεύθυνση Δικτύου Λιανικής των ΕΛΤΑ Μακεδονίας - Θράκης. Πρόκειται για δώδεκα θέσεις Εσωτερικής Εκμετάλλευσης ΔΕ και οκτώ θέσεις Διανομέων, επίσης κατηγορίας ΔΕ. Οι επιτυχόντες θα απασχοληθούν με εξάωρη ημερήσια απασχόληση. Πληροφορίες: 2310 589404.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ