ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Τρίτη 17 Μαρτίου 2015

Ομάδα εργαζομένων στην Adidas έτρεξε στο Μαραθώνιο Ναυπλίου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:34:00 π.μ. |
Μια ομάδα από εργαζομένους στην adidas  έτρεξαν στον Μαραθώνιο Ναυπλίου και ένας απο αυτούς δημοσίευσε στο blog του το παρακάτω κείμενο με πολύ θετικά σχόλια. Δείτε τι έγραψε:

Τρέχοντας στο Ναύπλιο

 Χωρίς να έχω μεγάλη εμπειρία από αγώνες ,απλά με την ματιά ενός απλού ερασιτέχνη που τρέχει κυρίως για την υγεία του και την κατάκτηση των μικρών προσωπικών στόχων ,έτρεξα μαζί με φίλους χθες στον ημιμαραθωνιο του Ναυπλίου.

 Η πόλη από την προηγούμενη μέρα γιόρταζε. Ενα γεγονός που ξέφευγε από τα στενά όρια ενός απλού αγώνα για όσους συμμετείχαν ,αλλά αγκάλιαζε όλους τους κατοίκους και επισκέπτες της . Μια πανέμορφη και ρομαντική πόλη όπως το Ναύπλιο ,δεν Θα μπορούσε να προσφέρει κάτι διαφορετικό από αυτό που προσφέρει χρόνια τώρα σε όσους την αγαπάνε . Την μοναδικότητα αλλά και την αυθεντικότητα της πόλης . 

Η διοργάνωση τέλεια .Πολύ πάνω από τα εγχώρια στάνταρ. Η διαδρομή απίθανη ,καλούσε κάθε συμμετέχοντα να την απολαύσει ,να τον βοηθήσει να πιάσει τον στόχο του . Ο τερματισμός του αγώνα ,δεν ήταν παρά μόνο η αρχή ,γιατί η γιορτή συνεχιζόταν μετά . 

Από τις λίγες φορές που αισθάνθηκα υπερήφανος για την σύγχρονη εποχή της χώρας μου . Ο ήλιος μας αναζωογονούσε από όλες τις βροχερές μέρες που είχαν προηγηθεί . Να πω όμως και το άλλο που με εξέπληξε ,που δυστυχώς θα έπρεπε να ήταν αυτονόητο ,αλλά δυστυχώς στην χώρα μας είναι πλέον σπάνιο γεγονός ? 

Οι επαγγελματίες της πόλης κάνανε έκπτωση σε όσους όλους συμμετείχαν ,από έναν καφέ ως ένα ακριβό αθλητικό παπούτσι, εμείς το είχαμε ξεχάσει και μας το θύμιζαν οι ίδιοι . Άσε ρε ,αυτά μόνο στο Ναύπλιο μπορούν να συμβούν . 

Ραντεβού από τώρα για του χρόνου στο Ναύπλιο ,αλλά και για κάθε επόμενη χρονιά . Γιατί όχι και με τον μεγάλο μας έρωτα να τρέχει μαζί μας . Αξίζει να προπονηθείς έναν ολόκληρο χρόνο ,μόνο και μόνο για αυτόν τον αγώνα . 

Ευχαριστούμε για όλα !
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ