ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Κυριακή 22 Μαρτίου 2015

Διάσωση τραυματισμένου γλάρου από το Λιμεναρχείο Ναυπλίου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 1:15:00 μ.μ. |
 Ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένο είναι το προσωπικό του Λιμεναρχείου Ναυπλίου σε περιβαλλοντικά θέματα, καθώς μετά από την πρόσφατη διάσωση του σκύλου, ακόμα ένα περιστατικό, αυτή τη φορά με έναν γλάρο, έρχεται για να το επιβεβαιώσει.

Ένας τραυματισμένος γλάρος βρέθηκε από γυναίκα που περπατούσε στην παραλία του Ναυπλίου. Η γυναίκα ειδοποίησε το Λιμεναρχείο Ναυπλίου, όπου παρέλαβε το άτυχο πουλί και διαπίστωσαν πως είχε σπάσει τα πόδια του.

Σε επικοινωνία του Λιμενάρχη Σπύρου Μαρίνου με τον Σύλλογο Προστασίας και Περίθαλψης Άγριας Ζωής ΑΝΙΜΑ, του δόθηκαν οδηγίες για τις πρώτες βοήθειες και τη μεταφορά του με λεωφορείο του ΚΤΕΛ στις εγκαταστάσεις του Συλλόγου.

Για την διάσωση του γλάρου ο Λιμενάρχης Σπύρος Μαρίνος ευχαρίστησε: "τον πολίτη για τον τραυματισμένο γλάρο, καθώς επίσης και τις / τους συναδέλφους του οι οποίοι κινητοποιήθηκαν άμεσα, ενήργησαν με ευαισθησία και κατόπιν οδηγιών της υπευθύνου της ΑΝΙΜΑ προέβησαν στις απαραίτητες ενέργειες, ώστε άμεσα να μεταφερθεί στην Αθήνα όπου θα υποβληθεί σε επέμβαση συρραφής των αποκομμένων ποδιών του".

Επίσης  τόνισε ο κ. Μαρίνος: "ευχαριστώ το ΚΤΕΛ Αργολίδος για την άνευ καταβολή τέλους αποστολής γεγονός το οποίο -όπως και παλαιότερα στην διάσωση θαλάσσιας χελώνας- απέδειξε την ευαισθησία που δείχνει σε ανάλογα περιστατικά".
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ