ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Παρασκευή 6 Μαρτίου 2015

Το Φουγάρο Μέγας Χορηγός στο Μαραθώνιο Ναυπλίου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:13:00 μ.μ. |
 Το Φουγάρο στηρίζει και φέτος τον Μαραθώνιο του Ναυπλίου ως μέγας χορηγός και σας προσκαλεί την Κυριακή 15 Μαρτίου 2015 να συμμετέχετε στη μεγάλη γιορτή της πόλης!
Με σταθερές αξίες τη συμμετοχή, την εξωστρέφεια και όλα όσα μας συνέχουν δημιουργικά ως πολίτες, το Φουγάρο δίνει το "παρών" σε αυτό το σημαντικό αθλητικό γεγονός, που συνιστά ταυτόχρονα μία δυναμική έκφραση Πολιτισμού και Παιδείας. Μία μεγάλη αθλητική δραστηριότητα σε δημόσιο χώρο για να μας θυμίσει αξίες που εκλείπουν: Αλληλεγγύη, Ευ Αγωνίζεσθαι και Ευγενή Άμιλλα.
Η 2η διοργάνωση του Μαραθωνίου του Ναυπλίου γίνεται από κοινού μεταξύ του Δήμου Ναυπλιέων, του Δημοτικού Οργανισμού Αθλητισμού, Πολιτισμού, Τουρισμού και Περιβάλλοντος (ΔΟΠΠΑΤ) και της Περιφερειακής Ενότητας Αργολίδας, της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Πελοποννήσου, του Κέντρου Ελληνικών Σπουδών (Ελλάδος) του Πανεπιστημίου Harvard, του Συλλόγου Μαραθωνοδρόμων Αργολίδας και οργανώνεται υπό την αιγίδα του Υπουργείου Αθλητισμού και του ΣΕΓΑΣ.

Οι Αγώνες σε Δημόσια Οδό περιλαμβάνουν: Μαραθώνιο - Ημιμαραθώνιο δρόμο, αγώνα 5 χλμ. και αγώνα κοινωνικής προσφοράς 2,5 χλμ.

Πληροφορίες Διοργάνωσης: www.nafpliomarathon.gr

ΦΟΥΓΑΡΟ Ασκληπιού 98 Ναύπλιο www.fougaro.gr
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ