ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 6 Μαρτίου 2015

Ο Παύλος Χρηστίδης εκπροσώπησε τον Δήμαρχο Ναυπλιέων στο Schwabisch Hall‬ της Γερμανίας

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:56:00 μ.μ. | | | |
 Με επικεφαλής τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Πέτρο Τατούλη, ο Παύλος Χρηστίδης Δημοτικός Σύμβουλος και Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Ναυπλιέων, επισκέφθηκε εκπροσωπώντας τον Δήμαρχο Δημήτρη Κωστούρο, συμμετέχοντας στην πολυπληθή αποστολή από την Περιφέρεια Πελοποννήσου, του συνόλου σχεδόν των Δήμων της Πελοποννήσου, καθώς και εκπροσώπων θεσμικών φορέων, την επαρχία του ‪‎Schwabisch Hall‬  στη Γερμανία.
Η αποστολή, όπου μεταξύ άλλων από την Αργολίδα συμμετείχε ο Δήμαρχος Άργους Μυκηνών Δημήτρης Καμπόσος και η Άννα Μαντά Επικεφαλής του Europe Direct, είχε την ευκαιρία να δει το πως λειτουργούν οι οργανισμοί τοπικής αυτοδιοίκησης, πως διαρθρώνονται εθελοντικές ομάδες πολιτικής προστασίας, την διαχείριση και επεξεργασία σκουπιδιών, την παραγωγή ενέργειας, την συγκρότηση της διοίκησης και την εφαρμογή πετυχημένων πρακτικών στην καθημερινότητα. Επισκέφτηκαν αγροτοκτηνοτροφικούς συνεταιρισμούς και τα γραφεία τουρισμού της επαρχίας και κατέθεσαν προτάσεις για περαιτέρω συνεργασία. 
Η επίσκεψη στην περιφέρεια του Schwabisch Hall γίνεται με σκοπό την εμβάθυνση της σχέσης μεταξύ των δύο Περιφερειών, την ανταλλαγή εμπειριών και ανάπτυξη συνεργασιών μεταξύ των Δήμων, ώστε να αναπτυχθεί η οικονομία των δύο μερών και να ενισχυθεί η εξωστρέφειά τους.  Οι συνεργασίες που θα αναπτυχθούν θα αφορούν τους τομείς της αγροτικής οικονομίας, του τουρισμού, της διαχείρισης των απορριμμάτων, της ανακύκλωσης, τηςεπαγγελματικής κατάρτισης, της βελτίωσης της δημόσιας διοίκησης, τηςαρχιτεκτονικής των δημοσίων χώρων, της διαχείρισης της πολιτιστικής κληρονομιάς, της υποβολής κοινών προτάσεων σε Ευρωπαϊκά προγράμματα και της προσέλκυσης επενδύσεων.
 Στην αποστολή της Περιφέρειας Πελοποννήσου, η οποία βρίσκεται στο Schwabisch Hall ήδη από την Τρίτη 3 Μαρτίου και μέχρι την Παρασκευή 6 Μαρτίου, συμμετέχουν ο κ. Δημήτριος Καφαντάρης, Δήμαρχος Πύλου - Νέστορος, ο κ. Ιωάννης Γρυπιώτης, Δήμαρχος Ευρώτα, ο κ. Δημήτριος Καμπόσος, Δημαρχος Άργους - Μυκηνών, ο κ. Χαράλαμπος Λυσικάτος, Δήμαρχος Νότιας Κυνουρίας, ο κ. Αριστείδης Σταθόπουλος, Δήμαρχος Μεσσήνης, ο κ.Διονύσιος Παπαδόπουλος, Δήμαρχος Μεγαλόπολης, ο κ. Αλέξανδρος Πνευματικός, Δήμαρχος Κορίνθου, ο κ. Ηλίας Ανδρικόπουλος, Δήμαρχος Ξυλοκάστρου - Ευρωστίνης, ο κ. Σπυρίδων Σταματόπουλος, Δήμαρχος Σικυωνίων, ο κ. Παναγιώτης Αργυρόπουλος, Αντιδήμαρχος Σπάρτης, ο κ. Δημήτριος Γκαύρος, Αντιδήμαρχος Βόρειας Κυνουρίας, ο κ.Γεώργιος Γεωργακόπουλος, Αντιδήμαρχος Μεσσήνης, ο κ. Ιωάννης Μπάζιος, Αντιδήμαρχος Μεγαλόπολης, ο κ. Ιωάννης Σταματάκος, Εκτελεστικός Γραμματέας της Περιφέρειας Πελοποννήσου, ο κ. Απόστολος Λαδάς, Δημοτικός Σύμβουλος Ερμιονίδας, ο κ.Παύλος Χρηστίδης, Δημοτικός Σύμβουλος Ναυπλίεων, ο κ. Ευάγγελος Θεοδωρόπουλος, Δημοτικός Σύμβουλος Γορτυνίας, ο κ. Γεώργιος Μουρούτσος, Δημοτικός Σύμβουλος Κορίνθου, η κα Άννα - Μαντά Τσούρνου, επικεφαλής του Γραφείου Europe Direct της Περιφέρειας Πελοποννήσου, ο κ. Κωνσταντίνος Μπιτζής, Διευθύνων Σύμβουλος της Αναπτυξιακής Εταιρείας Πελοπόννησος Α.Ε., η κα Άννα Καραπαναγιώτη, Προϊσταμένη Εφορίας Αχαιοτήτων Αρκαδίας και ο κ. Γρηγόρης Γρηγορακάκης, Προϊστάμενος της Εφορίας Αρχαιοτήτων Αρκαδίας.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ