ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Πέμπτη 12 Μαρτίου 2015

Ανδριανός: Πρέπει να γίνει άμεσα στελέχωση της νέας Ψυχιατρικής Κλινικής

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 12:52:00 μ.μ. | | |
 Ο Βουλευτής Αργολίδας της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιάννης Ανδριανός παρευρέθηκε στα εγκαίνια της νέας Πτέρυγας του Γ.Ν. Αργολίδας στο Άργος.

Ο κ. Ανδριανός επεσήμανε μεταξύ άλλων τα εξής:

«Είναι πολύ σημαντικό το γεγονός ότι στις υποδομές υγείας του τόπου μας έρχεται να προστεθεί αυτή η νέα πτέρυγα. Αυτό ήταν τα πρώτο σημαντικό βήμα όπως είπε και ο Διοικητής του Νοσοκομείου – αλλά εξίσου σημαντικό είναι και το δεύτερο βήμα που πρέπει να γίνει άμεσα με την στελέχωση της κλινικής από το αναγκαίο προσωπικό. Γιατί καλές οι υποδομές και ο εξοπλισμός, αλλά το σημαντικότερο ρόλο στις δομές υγείας τον έχει το ανθρώπινο δυναμικό.

Και με την ευκαιρία αυτή θέλω για μια ακόμη φορά να ευχαριστήσω και να συγχαρώ το ιατρικό, νοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό του Γενικού Νοσοκομείου Αργολίδας, στο Άργος και στο Ναύπλιο, καθώς και των Κέντρων Υγείας του Νομού που μέσα σε εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες δίνει με ευσυνειδησία, δέσμευση και αυτοθυσία τον καθημερινό αγώνα για την υγεία και την ζωή των συνανθρώπων μας.

Ιδιαίτερα σε συνθήκες όπως αυτή που ζούμε τα τελευταία χρόνια, σε συνθήκες κρίσης όπου ο κοινωνικός χαρακτήρας του κράτους υφίσταται βαριά πλήγματα, είναι εξαιρετικά σημαντικό το γεγονός ότι τα υπαρκτά και μεγάλα κενά δεν αποθαρρύνουν τα στελέχη της υγείας που έχουν θέσει τους εαυτούς τους στο καθήκον της υπηρεσίας του συνανθρώπου.

Είναι πιστεύω αυτονόητο ότι η πλήρης αποκατάσταση των πληγών που άνοιξε η κρίση και στην δημόσια υγεία, και μαζί μ’ αυτές και η διόρθωση των επίμονων παθογενειών που προϋπάρχουν της κρίσης, πρέπει να είναι για όλους μας στόχος πρώτης προτεραιότητας.

Μ’ αυτές τις σκέψεις λοιπόν, εύχομαι να είναι καλορίζικη αυτή η νέα πτέρυγα και να ανταποκριθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στις ανάγκες, και βεβαίως εγώ θα συνεχίσω, όπως έκανα και μέχρι σήμερα, να συμβάλλω στον κοινό στόχο που πρέπει να υπηρετούμε ενωμένοι, για τη βελτίωση της παροχής υπηρεσιών υγείας στους πολίτες.»



ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ