ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Σάββατο 28 Μαρτίου 2015

Κωστούρος: "Όταν ένα μικρό παιδί ξαγρυπνάει από αγωνία που θα συμμετάσχει στον Μαραθώνιο Ναυπλίου... αυτό ειναι το μεγαλύτερο κέρδος μας" (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:14:00 μ.μ. |
 Σύσκεψη της οργανωτικής επιτροπής του Μαραθωνίου Ναυπλίου πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Δημαρχείο Ναυπλίου στα πλαίσια του απολογισμού της διοργάνωσης, αλλά και της διοργάνωσης της  τελετής απονομής των βραβείων και επάθλων που προγραμματίζεται για τις επόμενες μέρες.
Στην σύσκεψη που έγινε προεδρεύοντος του Προέδρου της Ο.Ε. Δημάρχου Ναυπλιέων Δ.Κωστούρου, συμμετείχαν επίσης, ο τεχνικός διευθυντης της διοργάνωσης Ε.Παπαποστόλου, ο Γ. Μπόλλας μέλος της Ο.Ε. και του ΣΕΓΑΣ, η πρόεδρος του ΔΟΠΠΑΤ Π. Καλκούνου, o Κ.Χελιώτης πρόεδρος του Ιδρυματος Ι.Καποδίστριας Ναυπλίου, κα.
Κατά την εισήγηση του ο Πρόεδρος της Ο.Ε. κ. Κωστούρος τόνισε την τεράστια επιτυχία του 2ου Μαραθωνίου Ναυπλίου και της πολύ μεγάλης αποδοχής που έχει από τον κόσμο της περιοχής και όχι μόνο, αλλά το μεγαλύτερο κέρδος από αυτή την διοργάνωση είναι όπως είπε, η συμμετοχή των μικρών παιδιών. "Είναι φοβερό να βλέπεις ένα μικρο παιδί να περιμένει με αγωνία και να ξαγρυπνάει την παραμονή για το γεγονός του Μαραθωνίου, φανταστείτε πόσο σημαντικό θεωρεί το ίδιο το παιδί αυτό το γεγονός, αυτό είναι που τελικά κερδίζει η τοπική κοινωνία και νομίζω πως είναι και το μεγαλύτερο κέρδος που έχουμε από τον Μαραθώνιο Ναυπλίου".

Δείτε παρακάτω τι είπε ο Δημαρχος Ναυπλιέων:
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ