ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Τετάρτη 18 Μαρτίου 2015

Οι πιο hot τάσεις στα γυναικεία παπούτσια

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:21:00 μ.μ. |
Η νέα σεζόν έχει έρθει και φέρνει μαζί της τα πιο stylish και ιδιαίτερα παπούτσια που κάθε γυναίκα θα λατρέψει να φοράει σε όλες τις εξόδους της. Απολαύστε τα και δείτε και πιθανούς τρόπους για να τα συνδυάσετε με ιδανικά outfits.
1. Metallics – ένα comeback που ήρθε για να μείνει

Οι μεταλλικές λεπτομέρειες κάνουν την διαφορά στα παπούτσια και αποτελούν μία από τις κυρίαρχες τάσεις και σε casual και σε formal επίπεδο. Προτείνονται περισσότερο για νεαρές ηλικίες και ο συνδυασμός τους με ρούχα πρέπει να γίνεται προσεκτικά. Εσείς θα το τολμήσετε;
2. Σανδάλια με πολλαπλά δεσίματα

Τα σανδάλια  , με τακούνι ή χωρίς, είναι μία τάση που κάνει τις γυναίκες να είναι κομψές και στιλάτες τις καλοκαιρινές μέρες. Βγαίνουν σε ασυνήθιστα και εξελιγμένα σχέδια, στις αποχρώσεις του ταμπά και σε γήινες αποχρώσεις που ταιριάζουν με τα περισσότερα outfits, ειδικά με καυτά σορτς και mini φορέματα.

3. Πλατφόρμες – οι διαχρονικές

Οι πλατφόρμες είναι από μόνες τους τάση και μπορούν να κάνουν μία γυναίκα να γεμίζει αυτοπεποίθηση. Είναι άνετες, δροσερές και χαρίζουν ευελιξία στις κινήσεις σας, αφού το τακούνι τους είναι από φελλό και ενιαίο.

Εσείς από πού επιλέγετε τα παπούτσια σας;

Το ηλεκτρονικό κατάστημα Helloheaven  σας προμηθεύει με τα καλύτερα παπούτσια και αυτήν την σεζόν, προσφέροντάς σας σε προσφορά υποδήματα που θα λατρέψετε!

· Αποτελούνται από υλικά που κρατάνε το πόδι δροσερό, χωρίς να το ιδρώνουν

· Ακολουθούν πάντα τα πρότυπα της μόδας, διαμορφώνοντας τάσεις που εμμένουν στην ιδιαιτερότητα

· Διαθέτουν και φυσικό και ηλεκτρονικό κατάστημα, για να επιλέγετε μέσα από μία μεγάλη ποικιλία, ακόμα και από σχέδια προηγούμενης σεζόν σε τιμές εξαιρετικά χαμηλές.

Καλές αγορές!
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ