ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Τετάρτη 18 Μαρτίου 2015

PHOTOVISION 2015: Ξεκινάει η μεγαλύτερη Έκθεση για την Εικόνα και τις Εφαρμογές της

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:30:00 μ.μ. |
 Έχουμε την τιμή να σας προσκαλέσουμε στη “PHOTOVISION 2015”, τη μεγαλύτερη Έκθεση για την Εικόνα και τις Εφαρμογές της που θα πραγματοποιηθεί: από 20 έως και 23 Μαρτίου 2015 στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου (στάση μετρό «Ανθούπολη»)
Οι εκπρόσωποι της εταιρίας μας θα έχουν την ευκαιρία να σας παρουσιάσουν και να σας ενημερώσουν για τα προϊόντα των οίκων που αντιπροσωπεύουμε στην ελληνική αγορά.

Ελάτε να γνωρίσετε από κοντά όλη τη σειρά φωτογραφικών μηχανών Nikon καθώς και την πλήρη της γκάμα από φακούς, κυάλια και fieldscopes.

Κατά τη διάρκεια του Σαββάτου και της Κυριακής θα έχετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε βραβευμένους δημιουργούς στον τομέα τουvideo και της φωτογραφίας, οι οποίοι θα παρουσιάσουν το έργο τους στο περίπτερο μας και θα σας παρέχουν συμβουλές και μυστικά σχετικά με τις τεχνικές που χρησιμοποιούν. Συγκεκριμένα:

- Ο Pep Bonet, πολυβραβευμένος κινηματογραφιστής-φωτογράφος και μέλος του πρακτορείου NOOR, θα παρουσιάσει την αναζήτηση νέας οπτικής στη λήψη videoμέσα από την πολύχρονη επαγγελματική του πορεία και τα προϊόντα Nikon.

- Ο Νίκος Πεκρίδης, βραβευμένος φωτογράφος γάμων και ιδρυτικό μέλος του Photo Wedding Stories, θα μοιραστεί μαζί σας τεχνικές και μικρά μυστικά για εντυπωσιακά αποτελέσματα στη φωτογράφιση γάμου και πορτραίτου με τον εξοπλισμό της Nikon.

- Ο Salvatore Dimino, Ιταλός φωτογράφος γάμων με πληθώρα βραβείων και διακρίσεων, οργανωτής και ομιλητής σεμιναρίων και εργαστηρίων σε ολόκληρη την Ιταλία, θα παρουσιάσει τις δικές του συμβουλές και τεχνικές για την καλύτερη αξιοποίηση του εξοπλισμού Nikon στη φωτογράφιση γάμου.

Στο τμήμα της Mitsubishi θα έχετε τη δυνατότητα να γνωρίσετε το νέο εκτυπωτή διπλής όψεως,και τα νέα επαγγελματικά προγράμματα για εκτύπωση φωτογραφιών, πιστοποιητικών, βιομετρικών διαβατηρίων καθώς και τα συστήματα μαζικής παραγωγής φωτογραφιών και Photobook.

Σας περιμένουμε.
Με φιλικούς χαιρετισμούς,
Δ. & Ι. ΔΑΜΚΑΛΙΔΗΣ Α.Ε.


ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ