ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Τετάρτη 4 Μαρτίου 2015

Ολοκληρώνονται οι ηλεκτρονικές On line εγγραφές για τον 2ο Μαραθώνιο Ναυπλίου στις 6/3

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:38:00 π.μ. |
 Η Οργανωτική Επιτροπή του Μαραθωνίου Ναυπλίου αφού ευχαριστήσει του φιλάθλους δρομείς για την ανταπόκριση που είχε η διοργάνωση του Μαραθωνίου και Ημιμαραθωνίου Ναυπλίου και οι παράλληλοι αγώνες 5 Χλμ. και 2,5 Χλμ., με την συμμετοχή των δρομέων από όλη την Ελλάδα να έχει ξεπεράσει τους στόχους της Ο.Ε., ανακοινώνει την ολοκλήρωση των ηλεκτρονικών On line εγγραφών για την Παρασκευή 6/03/15 το βράδυ.
Οι εγγραφές θα συνεχιστούν: 

Για τους αγώνες δρόμου των 2,5χλμ. και της Ποδηλατοδρομίας την Δευτέρα 9/03/15 και την Τρίτη 10/03/15 με την αποστολή της έντυπης αίτησης Συμμετοχής με Fax ( την κατεβάζουμε από το web site http://nafpliomarathon.gr/site/images/Nafplio_2015/Entypa/aitisi%20atomiki.pdf, η αυτοπροσώπως με την προσέλευση των ενδιαφερομένων στο γραφείο του Μαραθωνίου - ΔΟΠΠΑΤ
Για όλες τις κατηγορίες αγώνων και μέχρι εξαντλήσεως των διαθέσιμων αριθμών συμμετοχής στο Κέντρο Εγγραφών της Διοργάνωσης, την Παρασκευή 13/03/15 και το Σάββατο 14/03/15 το οποίο θα λειτουργήσει σύμφωνα με τα παρακάτω στοιχεία:

ΚΕΝΤΡΟ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΥ ΝΑΥΠΛΙΟΥ 2014

- Τόπος λειτουργίας: Ναύπλιο – Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο (δίπλα στο Κολυμβητήριο)

- Ημέρες και Ώρες Λειτουργίας: Παρασκευή 13.03.15 και Σάββατο 14.03.15 από τις 09:00 – 20:00

Οι συμμετέχοντες οφείλουν να παραλάβουν αποκλειστικά από το Κέντρο Εγγραφών τον αριθμό συμμετοχής τους με ενσωματωμένο το chip χρονομέτρησης, καθώς επίσης και το υπόλοιπο υλικό της διοργάνωσης.

Η παραλαβή των αριθμών συμμετοχής - Bib Numbers - και του λοιπού υλικού, θα μπορεί να πραγματοποιείται, από την Γραμματεία της Διοργάνωσης και το πρωί της ημέρας του Αγώνα, Κυριακή (15/03/15), για όσους συμμετέχοντες πρόκειται να μετακινηθούν αυθημερόν, μία ώρα πριν την διεξαγωγή των αγωνισμάτων.

Η Γραμματεία θα λειτουργήσει στην πλατεία τριών Ναυάρχων μπροστά από το Δημαρχείο,

Από την Ο.Ε.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ