ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 28 Απριλίου 2015

Το 1ο ΕΠΑΛ Ναυπλίου συμμετείχε στο σεμινάριο «Γεφυρώνοντας τόπο και χρόνο με ανθρώπων έργα»

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:29:00 π.μ. | |
 Το Σάββατο 25 Απριλίου 2015 ολοκληρώθηκε το επιμορφωτικό σεμινάριο της ΔΔΕ Αργολίδας με τίτλο : «Γεφυρώνοντας τόπο και χρόνο με ανθρώπων έργα».
Το 1ο ΕΠΑΛ Ναυπλίου έλαβε μέρος παρουσιάζοντας μια εναλλακτική προσέγγιση του αρχαιολογικού χώρου της Ακρόπολης της Ασίνης. Συγκεκριμένα, μαθητές του σχολείου συμμετείχαν σε εκπαιδευτική δράση με παιγνιώδη χαρακτήρα που στηρίχθηκε στο γνωστό ποίημα του Σεφέρη : «Ο βασιλιάς της Ασίνης». 
Τόσο οι μαθητές όσο και οι εκπαιδευτικοί που παρακολούθησαν την δράση είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για την ιστορία της Ακρόπολης καθώς και για τα έργα αξιοποίησης του χώρου από τον κ. Χαράλαμπο Αντωνιάδη. Η δράση έκλεισε με ηλεκτρονική παρουσίαση του ποιήματος του Σεφέρη που συνοδευόταν από μια διαφορετική διδακτική προσέγγιση.
Είναι πεποίθησή μας ότι η συμμετοχή των μαθητών των επαγγελματικών λυκείων σε δράσεις πολιτιστικού χαρακτήρα συμβάλλει στη γενικότερη καλλιέργειά τους που αποτελεί κεντρικό στόχο των ΕΠΑΛ παράλληλα με την άρτια επαγγελματική τους εκπαίδευση.
Το 1ο ΕΠΑΛ Ναυπλίου νοιώθει την ανάγκη να εκφράσει τις θερμές ευχαριστίες του στον κ. Χ. Αντωνιάδη για την γενικότερη στήριξή του και την κ. Ι. Γρηγορίου για την επιτυχή διοργάνωση του σεμιναρίου.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ