ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 6 Απριλίου 2015

Με επιτυχία ο 7ος Ποδηλατικός αγώνας αντοχής 85 km ''ΑΗΔΟΝΙΑ 2015''

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:01:00 π.μ. | |
Για έβδομη συνεχόμενη χρονιά από το 2009 διοργανώθηκε με επιτυχία ο ποδηλατικός αγώνας αντοχής 85 km ''ΑΗΔΟΝΙΑ 2015''
Μια προσπάθεια που ξεκίνησε εδώ και επτά χρόνια από τον Πρόεδρο κ. Γιώργο Καρυώτη και τον Πολιτιστικό Σύλλογο Νέων Αηδονίων, πλέον έχει γίνει θεσμός και έχει αγκαλιαστεί από την τοπική κοινωνία, το δήμο Νεμέαςκαι τους αθλητές που συμμετέχουν στον αγώνα.
Είναι ένας αγώνας που είναι σχεδιασμένος έτσι ώστε να περνάει από τα περισσότερα δημοτικά διαμερίσματα του δήμου Νεμέας, μέσα από τον αμπελώνα και τις τόσες ομορφιές του τόπου μας.

Την διοργάνωση έιχαν, ο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΗΔΟΝΙΩΝ, Π.Ε.Π.Α. , και ο ΔΗΜΟΣ ΝΕΜΕΑΣ..Οι συμμετοχές των αθλητών, από όλη την Ελλάδα, ξεπέρασαν τις προσδοκίες αφού έφθασαν τις 253 συμμετοχές.
Η αντιδήμαρχος Νεμέας Σοφία Χρυσικοπούλου ανέφερε χαρακτηριστικά: ''Σας καλωσορίζω στην υπέροχη Νεμέα. Μεταφέρω τις ευχές του δημάρχου μας Κώστα Καλαντζη για καλή επιτυχία. Δίνω συγχαρητήρια σε όλους όσους αγωνιστήκατε και είσαστε πάρα πολλοί και φυσικά στους νικητές. Εύχομαι μέσα από αυτή την υπέροχη διαδρομή να πήρατε μια γεύση από τις ομορφιές της περιοχής μας. Η οργάνωση ήταν τέλεια και ο κύριος Καρυώτης έδωσε τον καλύτερό του εαυτό''.
Την εκδήλωση τίμησε ο Χρήστος Δημητρόπουλος. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές που έλαβαν μέρος.

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ