ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 7 Απριλίου 2015

7 Απριλίου Παγκόσμια Ημέρα Υγείας: Ομιλία για την υγιεινη διατροφή και την σημασία της στην πρόληψη του καρκίνου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 1:40:00 μ.μ. | |
 Μια μέρα που οι υγιείς την ξεπερνούν χωρίς να της αποδίδουν τη σημασία που έχει. Οι ασθενείς όμως και ιδιαίτερα οι χρόνιοι, όπως οι ασθενείς με καρκίνο, γνωρίζουν την αξία της αφού ο καθημερινός τους αγώνας είναι να κερδίσουν και να απολαύσουν την κάθε ημέρα σαν να είναι η τελευταία τους.

Αυτή η θεώρηση τους κάνει να αποκτούν άλλη φιλοσοφία για τη ΖΩΗ και να απολαμβάνουν πραγματικά τις μέρες τους μετά την αποκάλυψη της νόσου παρά πριν.
Για το λόγο αυτό γιορτάζουμε πραγματικά την Ημέρα αυτή και συναντιόμαστε για να συζητήσουμε θέματα που μας απασχολούν και που είναι κοινά για όλους.

Ένα τέτοιο θέμα ήταν αυτό της ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ.Η συνάντηση έγινε στα γραφεία του Συλλόγου Καρκινοπαθών και Φίλων Αργολίδας , το Σάββατο 4 Απριλίου, με καλεσμένους τους ασθενείς του συλλόγου αλλά και μέλη φίλους . Την κεντρική εισήγηση έκανε η κ. Αγγελική Μαύρου, διατροφολόγος, και η συζήτηση που ακολούθησε ήταν πλούσια και χωρίς αναστολές.
Επίσης μας ενημέρωσε για μια Πανευρωπαϊκή Έρευνα που τρέχει αυτό τον καιρό και που μπορεί και όποιος άλλος ασθενής με καρκίνο ή φροντιστής ασθενούς να τη συμπληρώσει και να την αποστείλει ηλεκτρονικά. 

Eέρευνα για τη Κλινική Διατροφή στον Καρκίνο -https://www.surveymonkey.com/s/7C2NW35.
Μετά τη συζήτηση δεξιωθήκαμε τους παρευρισκόμενους και ευχηθήκαμε σε όλους
ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟ ΠΑΣΧΑ.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ