ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Σάββατο 11 Απριλίου 2015

Με κατάνυξη η περιφορά των Επιτάφιων της Ύδρας

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:25:00 π.μ. | | |
 Ολοκληρώθηκε την Παρασκευή, 10 Απριλίου 2015 με κάθε επισημότητα η περιφορά των Επιτάφιων των ενοριακών εκκλησιών στην Ύδρα μέσα σε ιδιαίτερα κατανυκτική ατμόσφαιρα με την παρουσία του Μητροπολίτη Ύδρας, Σπετσών και Αιγίνης, κκ Εφραίμ, του Αιδεσιμολογιώτατου – Πρωτοπρεσβύτερου και Γ.Α.Ε. π. Ακίνδυνου Δαρδανού και του Ιερού Κλήρου του νησιού.
 Στην περιφορά των Επιταφίων, παρευρίσκετο ο Δήμαρχος Ύδρας κ. Γ. Κουκουδάκης, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Ύδρας κ. Α. Καλύβας, ο Αντιδήμαρχος Ύδρας και Πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου κ. Ι. Μπελεγρής, Δημοτικοί Σύμβουλοι, ο τ. Δήμαρχος Ύδρας κ. Κ. Αναστόπουλος, ο πρόεδρος του Ελληνικού Δικτύου Μικρών Νησιών (Ε.Δ.Μ.Ν.), κ. Ε. Κεχαγιόγλου, οι Αστυνομικές και Λιμενικές Αρχές της Ύδρας και πλήθος πιστών.
Οι Επιτάφιοι στολισμένοι -με λουλούδια της άνοιξης- συγκεντρώθηκαν έξω από το Ιερό Καθεδρικό Ναό της Ύδρας γύρω από την εξέδρα που είχε στηθεί, και αφού εξήλθε ο Επιτάφιος του Καθεδρικού Ναού εψάλει δέηση και μετά αναχώρησαν για τις ενορίες τους. 
Λίγο νωρίτερα είχε προηγηθεί ο Επιτάφιος του Αγίου Ιωάννη από τα Καμίνια, να μπαίνει στη θάλασσα, στο μικρό γραφικό λιμανάκι των Καμινίων και να διαβάζεται η δέηση για τους ναυτικούς παρουσία εκατοντάδων πιστών που είχαν κατακλύσει το χώρο.

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ