ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Σάββατο 11 Απριλίου 2015

Η Ακολουθία του Επιτάφιου στον Ίναχο Αργολίδας

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:13:00 π.μ. | |
 Ο πρωτοπρεσβύτερος Θεοδόσιος Μπονταίτης ευχαρίστησε μετά το τέλος της Ακολουθίας του Επιτάφιου, τις Κυρίες και Δεσποινίδες της ενορίας του Αγ. Δημητρίου Ινάχου για το εξαιρετικά επιτυχημένο καλαίσθητο έργο με τα κατωτέρω λόγια. 
Σήμερα ημέρα των Εγκωμίων των παθών του κυρίου το ευλαβές εκκλησίασμα έχει την δυνατότητα περισσότερο από κάθε άλλη φορά να αισθάνεται αγαλλίαση ωραιότητα και ευφροσύνη , βλέποντας την ωραιότητα και εξαιρετική εικόνα του Ιερού Επιταφίου , όπου συντελείται με κατάνυξη το προσκύνημα της αποκαθήλωσης του Σταυρωμένου δια την Σωτηρία μας. 
Η επιμέλεια ο σχεδιασμός και ο στολισμός του Επιταφίου είναι έργο ακούραστης και θεάρεστης διάθεσης καθώς και προσπάθειας των κυριών και δεσποινίδων της ενορίας του Αγίου Δημητρίου Ινάχου που όπως και πέρυσι δια του διαδικτύου έτυχαν πανελληνίων συγχαρητηρίων έτσι και φέτος παρουσίασαν το κάλλος που ταιριάζει σ΄αυτό που ψάλλετε πριν λίγο και υμνολογείται με δέος , δηλαδή '' Ω γλυκή μου Εαρ –γλυκύτατο μου Τέκνο.'' 
Στους συνδρομητές και πρωτίστως στους συντελεστές της επιτυχίας αυτής ,  κυρίες και δεσποινίδες της ενορίας αυτής ,εύχομαι να έχουν την ευλογία του κυρίου μας και να είναι πάντα άξιες. Επίσης στις μαθήτριες του Δημοτικού Σχολείου Ινάχου που με την παρουσία τους λαμπρύνουν την περιφορά του Επιταφίου . Εύχομαι υγεία πρόοδο και ευχαριστίες ιδιαιτέρως τους γονείς και δασκάλους τους για την συμμετοχή τους σ'αυτὀ. Εύχομαι σε όλους προσωπικά Υγεία αγάπη και Καλή Ανάσταση.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ