ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 29 Απριλίου 2015

Γκαβούνος: Η σχέση μου με τον Δήμαρχο Άργους Μυκηνών είναι άριστη και είμαι πάντα στο πλευρό του

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:47:00 μ.μ. |
 Το τελευταίο διάστημα παρακολουθώ δημοσιεύματα τα οποία με παρουσιάζουν εκτός της παράταξης της παρούσας δημοτικής αρχής και προς ανεύρεση νέου ηγέτη! Αναγκάζομαι τώρα να απαντήσω διότι τα δημοσιεύματα αυτά και οι ψίθυροι ξεπέρασαν τα όρια του συνηθισμένου επιτρεπτού κακοήθη, παραπολιτικού σχολιασμού και θίγουν την προσωπικότητα μου αλλά και την εμπιστοσύνη όσων με ψήφισαν.

Ο μόνος στόχος των δημοσιευμάτων είναι να πλήξουν την σχέση μου με τον φίλο και αρχηγό της παράταξης μας Δημήτρη Καμπόσο και να δημιουργήσουν προβλήματα στην παρούσα δημοτική αρχή.

Η σχέση μου με τον Δήμαρχο Άργους Μυκηνών είναι άριστη και είμαι πάντα στο πλευρό του, στηρίζοντας το όραμα του που όλοι μαζί ξεκινήσαμε να κάνουμε πράξη. Η σχέση μας δεν είναι ευκαιριακή και τυπική και δεν έχει τη βάση της μόνο στο πολιτικό πεδίο αλλά είναι βαθιά ανθρώπινη και διάρκειας 35 και πλέον ετών. 

Σε καμία περίπτωση δεν θα εγκατέλειπα όχι τον Δήμαρχο Καμπόσο, αλλά τον άνθρωπο Δημήτρη Καμπόσο μιας και η σχέση μας έχει σφυρηλατηθεί με τα χρόνια και έχει διαμορφωθεί σε μια βαθιά και ειλικρινή φιλία.

Δημοσιεύματα τέτοιου τύπου είναι αναληθή και εξυπηρετούν άλλες σκοπιμότητες και σε καμία περίπτωση δεν υπηρετούν την ενημέρωση των πολιτών.

Άργος 29/4/2015
Νικόλαος Στυλ. ΓκαΒούνος 
Πρόεδρος ΚΕΔΑΜ
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ