ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Κυριακή 19 Απριλίου 2015

Έκκληση της αδελφής του αγνοούμενου ναυτικού Αναστάσιου Νάκη από την Ερμιονίδα

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:32:00 π.μ. |
Έκκληση κάνει η αδελφή του 22χρονου αγνοούμενου Ανθυποπλοίαρχου Α. Νάκη από τους Φούρνους Αργολίδας, μέλος πληρώματος φορτηγού πλοίου που έπλεε σε θαλάσσια περιοχή δυτικά του Μεξικού και που κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες έχει εξαφανιστεί από την Δευτέρα του Πάσχα.

Με επιστολή της η αδελφή του αγνοούμενου Μαρία-Κατερίνα Νάκη όπου αναφέρει:


"Γεια σας! Το όνομά μου είναι Μαρία-Κατερίνα Νάκη και θα ήθελα να σας ενημερώσω για ένα πολύ σοβαρό θέμα. Ο αδελφός μου ονομάζεται Αναστάσιος Νάκης και είναι ο Έλληνας ανθυποπλοίαρχος που αγνοείται από την Κυριακή 12 Απριλίου 2015, από τις 14:00 (ώρα Μεξικό). Ταξίδευε με πλοίο. Το πλοίο, που ονομάζεται «Ingrid C», είναι ένα πλοίο μεταφοράς χύδην φορτίου, ταξιδεύει υπό τη σημαία των «Marshall Islands» και ανήκει στην εταιρεία EFShipping του Θεόδωρου Ευσταθίου.

Η διαδρομή του πλοίου ήταν από τη Σαγκάη της Κίνας προς το Manzanillo του Μεξικό. Υπάρχουν φήμες ότι αυτοκτόνησε, αλλά το γεγονός είναι ότι η αιτία της εξαφάνισής του δεν είναι η αυτοκτονία. Ο αδελφός μου, ο οποίος είναι 22 ετών, έκανε σχέδια για το μέλλον, ένιωθε καλά και δεν είχε κανένα πρόβλημα, είτε προσωπικό ή επαγγελματικό, όπως αποδεικνύεται από την οικογένειά του, τη φίλη του και τους φίλους του. Είναι εξωστρεφής και ο χαρακτήρας του είναι πολύ δυνατός.

«Μιλήσαμε στις 21.30 το βράδυ της Κυριακής. Μας είπε ότι μας αγαπάει. Εν συνεχεία έφαγε με τους συναδέλφους του, πήγε να κάνει μία δουλειά και τον περίμεναν για τη βάρδια του και δεν πήγε. Ανησύχησαν, τον έψαχναν όλοι. Μας ειδοποίησαν τη Δευτέρα του Πάσχα» ανέφερε η κυρία Μαρία Κατερίνα Νάκη.

«Είναι απίστευτο αυτό που συμβαίνει. Αντί να παραμείνει το πλοίο στο λιμάνι, καθ' όλη τη διάρκεια των ερευνών, δόθηκε εντολή να αποπλεύσει» υπογραμμίζει η κα Νάκη, προσθέτοντας: «Από τα 23 μέλη του πληρώματος, κατέθεσαν μόνο δύο με τρία άτομα, ενώ, όπως μάθαμε, ο καπετάνιος πέφτει σε αντιφάσεις. Άλλα κατέθεσε στην αρχή και άλλα στη συνέχεια».

«Κάποιοι προσπαθούν να πουν ότι έχει αυτοκτονήσει για να καλύψουν το περιστατικό. Το παιδί δεν έχει αυτοκτονήσει. Επικοινωνήσαμε με τους φίλους του, με την κοπέλα του. Το παιδί δεν είχε κανένα πρόβλημα» πρόσθεσε.

Αξίζει να αναφερθεί ότι ο 22χρονος ναυτικός, σε σχόλιά του στο Facebook στις αρχές Μαρτίου, δεν έκρυβε την ανυπομονησία του να επιστρέψει το καλοκαίρι στην Ελλάδα και να συναντηθεί με τα αγαπημένα του πρόσωπα.

Αν κάποιος γνωρίζει ή έχει δει κάτι, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων."
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ