ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 20 Απριλίου 2015

"Τα τακούνια της Γοργόνας" από την Παραμυθένια Σκηνή - ΔΟΠΠΑΤ στο θέατρο Τριανόν στο Ναύπλιο

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 5:37:00 μ.μ. | | |
 Για την ανοιξιάτικη παράστασή της, η Παραμυθένια Σκηνή - ΔΟΠΠΑΤ παρουσιάζει "Τα Τακούνια Της Γοργόνας". Το έργο γράφτηκε και σκηνοθετήθηκε από την Θάλεια Αντωνιάδη, την τεχνική και τεχνολογική επιμέλεια έχει ο Μάριος Φιρφιλιώνης, τα κοστούμια ράφτηκαν από την Μαρία Κομνηνού, την χορογραφία της παράστασης επιμελήθηκαν η Ηλιάνα Διολίτση, η Νατάσσα Φλεβάρη και ο Χρήστος Λεβέντης, στο πιάνο η Νίνα Καραμανώλη και την κατασκευή κοστουμιών ανέλαβε, όπως πάντα, ο Λευτέρης Μπάλι.
Δυο γοργόνες, η Αφροδίτη και η Καλυψώ, θέλουν διακαώς να αποκτήσουν πόδια για να ...βάλουν τακούνια!

Ο πατέρας της Αφροδίτης, ο γοργονοβασιλιάς Νηρέας, τις επιτρέπει να ανεβούν στον κόσμο των ανθρώπων για ένα μόνο μήνα και στέλνει από κοντά τον Ερμόλαο και τον Αλκίνοο για να τις προσέχουν. Έτσι, και με τη βοήθεια της μάγισσας της θάλασσας, Φάτας Μοργκάνα, τα δυο γοργονοκορίτσια αποκτούν πόδια και ανεβαίνουν στον Πειραιά της δεκαετίας του '60.

Εκεί, γνωρίζονται με τους ενοίκους μιας αυλής, δυο μικρούς και πανέξυπνους λούστρος και τα προβλήματα των ανθρώπων, μέχρι να φορέσουν τα τακούνια τους και να προκαλέσουν ένα σωρό φασαρίες. Επιτρέπεται να ανακατεύονται ο γοργονολαός με τους ανθρώπους; Η συνέχεια επί σκηνής!

Η παράσταση είναι γεμάτη με τραγούδια γνωστά της δεκαετίας του '60 και κοστούμια εποχής. Θα ξεκινήσει το Σάββατο 25 Απριλίου και θα διαρκέσει τρία συνεχή Σαββατοκύριακα. Ώρες παραστάσεων:

Τα Σάββατα στις 7:00 μ.μ. και τις Κυριακές στις 11:30 π.μ. Τιμή εισιτηρίου, 3 Ευρώ.

Κρατήσεις στο τηλέφωνο του ΔΟΠΠΑΤ, 2752026461, καθημερινές από 9:00 το πρωί έως 14:00 το μεσημέρι.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ