ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Σάββατο 25 Απριλίου 2015

Συνεχίζει τις δράσεις του ο Σύλλογος Καρκινοπαθών & Φίλων Ν.Αργολίδας “Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ”

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:21:00 π.μ. | |
Ο Σύλλογος Καρκινοπαθών & Φίλων Ν.Αργολίδας “ Η Αλληλεγγύη ” θα συμμετάσχει σε διήμερη εκδρομή στην ορεινή Αχαΐα, στις 23 & 24 Μαίου 2015.

Ξεκινώντας από Ναύπλιον-Άργος καθοδόν θα επισκεφθούμε το Σπήλαιο Κάψια, το κλίμα Παυσανία, τη Χελωνοσπηλιά. Φτάνοντας στη Κλειτορία θα γευματίσουμε στις πηγές του Αροάνιου (Πλανητέρο). Διανυκτέρευση στη Κλειτορία.

Τη 2η μέρα θα επισκεφθούμε τα Καλάβρυτα, Άνω και Κάτω Βλασία, πηγές Σελινούντα, Μονή Αγ. Νικολάου. Επιστροφή σε Άργος-Ναύπλιον.

Τιμή συμμετοχής : 50 ευρώ το άτομο με διανυκτέρευση και πρωϊνό σε ξενοδοχείο(2κλινο δωμάτιο)
42 ευρώ με διανυκτέρευση και πρωϊνό σε μαθητική εστία ( 4κλινο δωμάτιο).
Δηλώσεις συμμετοχής έως τις 15/5/2015.
Μαθήματα Ζωής
Νέος κύκλος βιωματικών εργαστηρίων εμψύχωσης και ενδυνάμωσης. Μπορούν να παραβρεθούν μέλη του συλλόγου αλλά και οι φίλοι τους για να συζητήσουμε για τις ανθρώπινες σχέσεις, τους σημαντικούς ανθρώπους που έχουμε στη ζωή μας αλλά και για τα μηνύματα που έρχονται στη ζωή μας και μας βοηθούν να ξεπεράσουμε τις δυσκολίες μας. Οι συναντήσεις γίνονται Σάββατο, στις 18:00, στα γραφεία του Συλλόγου μας, Γούναρη 47, τις ημερομηνίες : 25/4, 9/5, 23/5 & 30/5. Τις συναντήσεις συντονίζει η ψυχολόγος - ψυχοθεραπεύτρια Ελισάβετ Γεωργίου.
3ο Φεστιβάλ Ευ Ζην
Τη Κυριακή 7 Ιουνίου 2015 ο Σύλλογος “ Η Αλληλεγγύη ” θα συμμετάσχει στο 3ο φεστιβάλ Ευ Ζην που θα γίνει στο κωπηλατοδρόμιο του Σχοινιά και το οποίο είναι αφιερωμένο στους επιζώντες από το καρκίνο. Δηλώσεις συμμετοχής έως 30/5/2015.
Ομάδα διακοπής καπνίσματος
Αν επιθυμείτε να διακόψετε το κάπνισμα, εσείς ή κάποιος φίλος σας, μπορείτε να δηλώσετε τη συμμετοχή σας για την επόμενη ομάδα διακοπής καπνίσματος. Την ομάδα συντονίζει η Ψυχολόγος Εμμανουέλλα Κούρου.

Για οποιαδήποτε πληροφορία θέλετε, σχετικά με τις ανωτέρω δραστηριότητες, μπορείτε να επικοινωνείτε με τα τηλ.: 2751068858 (Δευτέρα-Τετάρτη & Παρασκευή 6-8 το απόγευμα) και6944219646.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ