ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 12 Μαΐου 2015

Συναυλία αγάπης από δεκάδες καλλιτέχνες για την 19χρονη Ασπασία από το Άργος

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 12:00:00 μ.μ. |
 Μια άκρως συγκινητική πράξη αγάπης από πολλούς επώνυμους τραγουδιστές που θέλουν με τον τρόπο τους να κάνουν ό, τι καλύτερο μπορούν για να βοηθήσουν την Ασπασία Φατούρου, να αποκτήσει την ελπίδα και να ξανακερδίσει τη ζωή. Και για να γίνει αυτό χρειάζονται χρήματα, που η μητέρα και η οικογένεια της Ασπασίας δεν μπορούν να συγκεντρώσουν.

Η Ασπασία Φατούρου στην πιο τρυφερή της ηλικία έμελλε να γνωρίσει το χειρότερο παιχνίδι της μοίρας και να δεχτεί δυο σφαίρες στο κεφάλι από τον πατέρα της. Μια οικογενειακή τραγωδία στο Άργος που το 2013 είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο, αφού ανθρώπινος νους δεν μπορούσε να χωρέσει πως ο ίδιος της ο πατέρας, θα όπλιζε την σκανδάλη για να δολοφονήσει το παιδί του, με σκοπό να εκδικηθεί την μητέρα της, δίνοντας και ο ίδιος στην συνέχεια τέλος στην ζωή του. Έκτοτε ξεκινάει ο Γολγοθάς της νεαρής κοπέλας αλλά και της μητέρας της, της Σπυριδούλας Φατούρου, που είναι βράχος στο πλευρό της.

Η κατάσταση της Ασπασίας, αν και κατάφερε να κρατηθεί ζωντανή, δύο χρόνια μετά τη βρίσκει ακίνητη σε ένα κρεβάτι σε κέντρο αποκατάστασης στην Λάρισα. Το σημείο του εγκεφάλου που δίνει τις εντολές για τη λειτουργία του σώματός της, έχει «παγώσει», ως αποτέλεσμα του πυροβολισμού. Δεν μπορεί να μιλήσει, ενώ το βλέμμα της είναι η μόνη της επικοινωνία με το περιβάλλον.

Ο Γολγοθάς της Ασπασίας και της μητέρας της, ευαισθητοποίησαν τον Κώστα Αναγνωστόπουλο, που εδώ και μήνες διοργανώνει μια μεγάλη συναυλία, όπου όλα τα έσοδα θα διατεθούν για την αποκατάσταση της Ασπασίας. Με τον τίτλο της φιλανθρωπικής συναυλίας «Μήνυμα ζωής» δεκάδες καλλιτέχνες θα πρωταγωνιστήσουν σε ένα τόσο ιερό σκοπό. Στις 5 Ιουνίου στο Κηποθέατρο της Λάρισας, με παρουσιαστές τον Σωτήρη Πολύζο και την Νικολέτα Αναστασοπούλου αλλά και ένα επιτελείο καλλιτεχνών, όπως ο Στάθης Αγγελόπουλος, η Ιωάννα Λεγάκη, η Μαρία Ιγγλέζου, ο Χάρης Βαρθακούρης, ο Γρηγόρης Μπιθικώτσης, η Σοφία Αρβανίτη, ο Στέλιος Διονυσίου και άλλοι πολλοί, θα ενώσουν τις φωνές τους για να χαρίσουν ξανά το χαμόγελο στην Ασπασία.

Της Σπυριδούλας Κάμπου
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ