ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Πέμπτη 14 Μαΐου 2015

Ο Διομήδης στους τελικούς με τον ΠΑΟΚ στην Νέα Κίο στις 23 Μαΐου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 12:42:00 μ.μ. | | |
 Σε ένα δραματικό και δυνατό παιχνίδι που κρίθηκε στην παράταση (στην κανονική διάρκεια έληξε 17-17), ο Διομήδης νίκησε στο Λουτράκι τον Ποσειδώνα με 20-19, στο δεύτερο μεταξύ τους παιχνίδι και προκρίθηκε για τρίτη συνεχόμενη φορά στην ιστορία του στους τελικούς της Α1 Ανδρών. Οι «Λύκοι», έχοντας πλεονέκτημα έδρας, θα αντιμετωπίσουν στο Κλειστό Γυμναστήριο Νέας Κίου το Σάββατο 23 Μαΐου τον ΠΑΟΚ (ο οποίος απέκλεισε την ΑΕΚ) και ο τίτλος θα κριθεί και πάλι στις δύο νίκες.
Το χθεσινό παιχνίδι στο Λουτράκι χαρακτηρίστηκε από τις 16 δίλεπτες αποβολές και την απευθείας κόκκινη κάρτα στον παίκτη μας Νίκο Σαμαρά, του οποίου το δελτίο κρατήθηκε και η συμμετοχή του στον πρώτο τελικό θα κριθεί από την αθλητικό δικαστή τις επόμενες ημέρες.

Η ομάδα μας είχε σε εξαιρετική ημέρα τον τερματοφύλακά μας Χριστόφορο Νούγκοβιτς με 21 επεμβάσεις και ποσοστό κοντά στο 55%, ενώ καθοριστικοί ήταν ο Θοδωρής Μεγαλοοικονόμου και ο αρχηγός μας Γιώργος Μαστορογιάννης, με γκολ σε κρίσιμα σημεία του αγώνα. Καθοριστικότατο ήταν επίσης και το γκολ του Βαγγέλη Σπέντζου, με το οποίο ο Διομήδης πήρε προβάδισμα λίγο πριν τη λήξη της παράτασης, όπως και η απόκρουση σε κρίσιμο αγωνιστικά σημείο του Νίκου Λοϊζου στο μοναδικό πέναλτυ του Ποσειδώνα.

Ο Ποσειδώνας απέδειξε πως άξια βρέθηκε στα ημιτελικά, καθώς ήταν πολύ μαχητικός και κόντραρε στα ίσα τους Πρωταθλητές, ο Διομήδης όμως ήταν πιο συγκεντρωμένος και πιο ψύχραιμος στα κρίσιμα σημεία του αγώνα, έκανε σωστή διαχείριση στις επιθετικές του προσπάθειες και βεβαίως πραγματοποίησε εξαιρετική άμυνα, που του χάρισε τη νίκη και το εισιτήριο για τους τελικούς.

Ο προπονητής μας Δημήτρης Δημητρούλιας δήλωσε: «Ήταν ένα συγκλονιστικό ματς που κυριάρχησαν οι άμυνες και το σετ παιχνίδι. Συγχαρητήρια στην ομάδα του Ποσειδώνα που ήταν ένας άξιος αντίπαλος για αυτή τη φάση των αγώνων. Το παιχνίδι κρίθηκε στις λεπτομέρειες και οι παίκτες μου απέναντι σε έναν αντίπαλο σε εξαιρετική μέρα, επέδειξαν μαχητικότητα και πνεύμα νικητή στα δύσκολα. Θέλω να ευχαριστήσω τους φιλάθλους της ομάδας μας που παρευρέθηκαν στο γήπεδο του Λουτρακίου και μας στήριξαν. Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που για άλλη μια χρονιά θα δώσουμε παρών σε τελικούς πρωταθλήματος και μάλιστα με πλεονέκτημα έδρας. το φετινό εγχείρημα μας ήταν δύσκολο αλλά καρποφόρησε. Ξεκινήσαμε την χρονιά ως απόλυτο αουτσάιντερ αλλά είμαστε εδώ, και πλέον θέλουμε να κατακτήσουμε αυτό το πρωτάθλημα που, αν προκύψει, θα είναι το πρώτο για πολλούς αθλητές μας, αλλά, περισσότερο από όλα γιατί νιώθουμε πως το αξίζουμε για την όλη μας προσπάθεια και πορεία αυτή τη σεζόν».

Τα πεντάλεπτα: 0-2, 0-3, 1-4, 3-6, 6-8, 8-9 (ημχ.), 9-9, 9-11, 11-13, 13-14, 16-15, 17-17 (κ.α.), 17-19 (α' ημχ.), 19-20

ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ (Νίκος Γραμματικός): Βλαχογεώργος, Βαμβακάς 1, Πέρρος 3, Δημητρόπουλος, Χερουβείμ 1, Τοκατζόγλου, Οικονόμου 1, Μπάρμπας, Βούκοβιτς 4, Τρουμπέτας 4, Μελετάκος 4, Βασιλειάδης 1, Παπαδόπουλος, Παλαιολόγος, Ρουμελιώτης.

ΔΙΟΜΗΔΗΣ (Δημήτρης Δημητρούλιας): Κυπραίος 2, Μεγαλοοικονόμου 4, Καρκαλάτος, Κρεμαστιώτης, Πασσιάς, Νικολίτσας, Μούγιτς, Νούγκοβιτς, Ντάσεβιτς 3, Σαμαράς 2, Σπέντζος 1, Ανανιάδης 1, Χαντέλης, Λοίζος, Μαστορογιάννης 5, Σιμιτσής 2.

Διαιτητές: Συρεπίσιος- Μερτινιάν, Δίλεπτα: 12-4, πέναλτι: 0/1-4/5.

Κόκκινες: 52:42 Βαμβακάς (τρία δίλεπτα), 59:39 Σαμαράς (χτύπησε στο πρόσωπό αντίπαλο, κρατήθηκε δελτίο), 68:56 Οικονόμου (τρία δίλεπτα).
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ