ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 14 Μαΐου 2015

Spetses Classic Yacht Regatta - Για 5η χρονιά κομψά κλασσικά σκάφη θα πλεύσουν στον Αργοσαρωνικό

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 12:28:00 μ.μ. | |
 Η Spetses Classic Yacht Regatta επιστρέφει ανανεωμένη και υποδέχεται από την Πέμπτη 18/6 έως την Κυριακή 21/6 στο «Μπογάζι» των Σπετσών τους ιστιοπλοϊκούς αγώνες για 5η χρονιά, με διοργανωτή τον Ναυτικό Όμιλο Ελλάδος.

Όπως τόνισε ο Πρόεδρος του ΝΟΕ, Αλέξανδρος Παπαδόγγονας: «Στην πορεία αυτών των πέντε ετών με επιμονή και σκληρή δουλειά έχουμε καταφέρει να εντάξουμε τη Spetses Classic Yacht Regatta στο διεθνές καλεντάρι των αγώνων της Μεσογείου, προσελκύοντας στη χώρα μας μοναδικά σκάφη».

Ο Χρυσός Χορηγός της διοργάνωσης, Chivas Regal, θα σηματοδοτήσει την επίσημη έναρξη του αγώνα, όπως κάθε χρόνο με ένα cocktail party, ενώ για ακόμη μία χρονιά, το κόσμημα των βραβείων είναι το Spirit of Chivalry – Chivas Honour Award Spetses Classic Yacht Regatta 2015. Το«Poseidonion Grand Hotel» θα είναι φέτος Μέγας Υποστηρικτής αλλά και για μία ακόμη χρονιά αθλοθέτης των βραβείων Concours d’Elegance για τα πιο καλοδιατηρημένα και αυθεντικά σκάφη.

Στο πρόγραμμα της διοργάνωσης προστίθεται φέτος το Σιρκουί Κλασσικών και Παραδοσιακών Σκαφών Ελλάδας ( Hellenic Classic & Traditional Boat Circuit ) που θα ξεκινήσει από την Κέρκυρα, και με ενδιάμεσο σταθμό τις Σπέτσες θα καταλήξει στη Σύρο ( 25-27/6 ). Πρώτος σταθμός στο σιρκουί θα είναι το νησί των Φαιάκων, όπου για δεύτερη συνεχή χρονιά θα διεξαχθεί το Corfu Classic Yacht Race με διοργανωτή τον Ιστιοπλοϊκό Όμιλο Κέρκυρας, ενώ οι επισκέπτες θα απολαύσουν τη φιλοξενία του «MarBella Corfu Hotel».

Επίσης, δοκιμαστικά εντάσσεται στο πρόγραμμα ένα Challenge Race την Τετάρτη 17/6 με σκοπό την διασκέδαση όσο και την προπόνηση από ζευγάρια σκαφών που φθάνουν νωρίς στις Σπέτσες. Μετά το πέρας του αγώνα, ο νέος χορηγός «Nikki Beach Resort and Spa» έχει προγραμματίσει δεξίωση στις πολυτελείς εγκαταστάσεις του στο Πόρτο Χέλι.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ