ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 12 Μαΐου 2015

Με ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού συμβουλίου Ναυπλιέων η διοργάνωση του 24ου Μουσικού Φεστιβάλ Ναυπλίου

Δελτίου τύπου

 H διοργάνωση του Μουσικού Φεστιβάλ Κλασικής Μουσικής το οποίο θα πραγματοποιηθεί φέτος για εικοστή τέταρτη συνεχή χρονιά από τις 19 έως και τις 28 Ιουνίου 2015, συνολικής δαπάνης 48.000 ευρώ, εγκρίθηκε ομόφωνα την Δευτέρα 11 Μαΐου 2015, από το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Ναυπλιέων κατά τη διάρκεια της 12ης έκτακτης συνεδρίασής του.
Ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος αναφερόμενος στην διοργάνωση του 24ου Μουσικού Φεστιβάλ, τόνισε «Όντας πια το μακροβιότερο μουσικό φεστιβάλ, αποτελεί το κυριότερο πολιτιστικό προϊόν του Δήμου το οποίο γεφυρώνει τους βασικούς πυλώνες ανάπτυξης, αυτούς του πολιτισμού και του τουρισμού». 
 
Η πρόεδρος του ΔΟΠΠΑΤ κυρία Πόπη Καλκούνου, αναφερόμενη στις εκδηλώσεις του μουσικού φεστιβάλ, δήλωσε: «Η διοργάνωση του Μουσικού Φεστιβάλ Ναυπλίου αναδεικνύει τη βασική αξία της πολιτιστικής αποκέντρωσης μέσα από εκδηλώσεις υψηλής καλλιτεχνικής ποιότητας. Πρόκειται για υψηλού επιπέδου εκδηλώσεις, οι οποίες υποβάλλουν το κοινό στη συμμετοχή των δρώμενων, καθώς πλαισιώνονται από την ιστορία και την αίγλη των χώρων των ιστορικών μνημείων, όπου πραγματοποιούνται».

Κατά την διάρκεια της συζήτησης του θέματος ακούστηκαν διάφορες προτάσεις από τους δημοτικούς συμβούλους για την αναβάθμιση του Φεστιβάλ μέσα από ένα πρόγραμμα δομημένο σε θεματικές ενότητες με κύριο συστατικό το κάλεσμα ανερχόμενων, αλλά και καταξιωμένων δημιουργών του παγκόσμιου μουσικού γίγνεσθαι, αλλά και την ανάδειξη της τοπικής μουσικής δημιουργίας.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ