ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Παρασκευή 29 Μαΐου 2015

Πόρτο Χέλι: Το μαγευτικό θέρετρο της Αργολίδας

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:38:00 π.μ. | |
  Το μαγευτικό Πόρτο Χέλι δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από τα νησιά του Αιγαίου ή του Ιονίου.  Χαρακτηριστικό του είναι το μεγάλο λιμάνι, με το φαρδύ κεντρικό δρόμο με πεζοδρόμιο και δεντροστοιχία που προσφέρεται για βόλτα. Ο παραλιακός δρόμος, γεμάτος με μαγαζιά που καλύπτουν όλα τα γούστα, είναι ξακουστός και για τα αγκυροβολημένα του σκάφη.
Από τα μέρη που αξίζει να επισκεφτείς είναι και η Κοιλάδα, ένα γραφικό χωριό στα παράλια του Αργολικού κόλπου. Περπάτησε στο καρνάγιο του, γευμάτισε στις ψαροταβέρνες με τα φρέσκα θαλασσινά που φέρνουν κάθε μέρα οι τράτες και τα καΐκια και απόλαυσε τη θέα από τα δάση και τις πλαγιές του βουνού.
Κοντά στο Πόρτο Χέλι, όμως, υπάρχει και η λιμνοθάλασσα και παραλία Βερβερόντα. Το όνομά της μάλλον το οφείλει στους Βερβερίνους πειρατές που τη χρησιμοποιούσαν ως καταφύγιο από τους διώκτες και τα στοιχεία της φύσης, ενώ τα νερά της είναι λένε ιαματικά. 
Η παραλία, εκτός από τα κρυστάλλινα νερά της, είναι γνωστή και για τις ταβέρνες της όπου θα πιεις ουζάκι με μεζέ! Για τις βουτιές σου, μην παραλείψεις να πας και στους κολπίσκους του Αγίου Αιμιλιανού, που θα σε ανταμείψουν με τα καταγάλανα και καθαρά νερά.
Όσον αφορά στη διαμονή; Τα τελευταία χρόνια ολοένα και περισσότερα ξενοδοχεία ξεπροβάλλουν στο Πόρτο Χέλι και στις γύρω περιοχές, αποδεικνύοντας την ανερχόμενη πορεία του μέρους. Γεγονός, που σου δίνει τη δυνατότητα να βρεις ακριβώς αυτό που ταιριάζει τόσο στο βαλάντιο σου όσο και στο γούστο σου!
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ