ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Κυριακή 24 Μαΐου 2015

Τα παίζει όλα για όλα ο Διομήδης στην Θεσσαλονίκη

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 5:02:00 μ.μ. | |
 Με ένα γκολ στα τελευταία δέκα δευτερόλεπτα του αγώνα, ο Διομήδης γνώρισε χθες την πρώτη του ήττα φέτος στο Πρωτάθλημα, καθώς ο ΠΑΟΚ πήρε τον πρώτο αγώνα των τελικών με 23-22 στη Νέα Κίο. 
Μετά από 26 παιχνίδια αήττητου σερί, οι Λύκοι δεν κατάφεραν να εκμεταλλευτούν το πλεονέκτημα έδρας που κέρδισαν πανάξια όλη τη χρονιά, με αποτέλεσμα η νίκη στον αγώνα της Τετάρτης στη Θεσσαλονίκη να είναι μονόδρομος για τον Δημήτρη Δημητρούλια και τους παίκτες του, προκειμένου να υπερασπιστούν τον τίτλο του Πρωταθλητή και πάλι στον τελευταίο αγώνα που θα γίνει το ερχόμενο Σάββατο στη Νέα Κίο.
Σε αντίθετη περίπτωση, η σειρά των τελικών σταματά την Τετάρτη και ο ΠΑΟΚ με 2-0 νίκες κερδίζει το Πρωτάθλημα και στέφεται νταμπλούχος για το 2015.
Το γκολ της νίκης για την ομάδα του ΠΑΟΚ σημείωσε ο Στάθης Κεσίδης στο 59’50’’, μετά από δικό του κλέψιμο και εκτέλεση, ανατρέποντας το σκορ στα τελευταία λεπτά, αφού ο Διομήδης προηγούταν 22-21 στο 58', αλλά ισοφάρισε με τον Κοκκώνη και στο τέλος «έκλεψε» τη νίκη.
Ο αγώνας καθ’ όλη τη διάρκειά του ήταν ντέρμπυ, με πολύ δυνατές άμυνες, νεύρα, ένταση και με εναλλάξ διακυμάνσεις στο σκορ. Στο πρώτο μέρος ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε πολύ δυνατά, κράτησε τον Διομήδη χωρίς γκολ στα πρώτα έξι λεπτά, προηγήθηκε 3-0, 4-2 και 5-3, αλλά ο Διομήδης ανέκαμψε και πέρασε μπροστά 8-7 στο 19'. Στο ημίχρονο οι δύο ομάδες ήταν ισόπαλες 12-12. Στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου ο ΠΑΟΚ ξέφυγε και πάλι με 3 γκολ (13-16), αλλά οι Λύκοι είχαν και πάλι τον πρώτο λόγο, περνώντας μπροστά 19-18 και 20-19 (47').
Κομβική σημασίας για τον Διομήδη ήταν το 49ο λεπτό, όπου ο Άγγελος Τσίλης χτύπησε σε άμυνα στο πρόσωπο τον αρχηγό μας Γιώργο Μαστορογιάννη, ο οποίος αποχώρησε αιμόφυρτος για να του δοθούν οι πρώτες βοήθειες από τους γιατρούς μας Ηλία Παρασκευόπουλο και Σπύρο Κόκκινο. Ο αρχηγός μας επέστρεψε γρήγορα μετά την ταχύτατη αντίδραση των γιατρών, αλλά με πολύ μεγάλη δυσκολία ανταπεξήλθε στις αυξημένες απαιτήσεις του τελευταίου δεκαλέπτου, στερώντας την πολύτιμη εμπειρία του στις κρίσιμες φάσεις.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ