ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Κυριακή 21 Ιουνίου 2015

24o Αντιιμπεριαλιστικό διήμερο της ΚΝΕ στο Ναύπλιο

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:04:00 π.μ. | |
 Το 24ο Αντιιμπεριαλιστικό Διήμερο της ΚΝΕ θα πραγματοποιηθεί στις 4 - 5 Ιούλη, στο Ναύπλιο. Ο χώρος της κατασκήνωσης θα διαμορφωθεί στην παραλία της Καραθώνας, που βρίσκεται 3 χιλιόμετρα έξω από το Ναύπλιο. Η κατασκήνωση θα λειτουργεί από τις 3 Ιούλη, με πρόγραμμα πολύμορφων νεανικών δραστηριοτήτων.

Το Σάββατο 4 Ιούλη, οι Οργανώσεις της ΚΝΕ θα επισκεφτούν την Ακροναυπλία, όπου λειτούργησαν οι φυλακές πολιτικών κρατουμένων την περίοδο 1937-1943. Την Κυριακή 5 Ιούλη, οι κατασκηνωτές θα συμμετέχουν στην εκδήλωση της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ, στον Άη Θανάση στην Τρίπολη. Στα πλαίσια της εκδήλωσης, θα ανεγερθεί μνημείο προς τιμήν των αλύγιστων, των εκτελεσμένων με απόφαση του Έκτακτου Στρατοδικείου Τρίπολης, την περίοδο 1947-1949.

Η στάση των κομμουνιστών στην Ακροναυπλία, στα στρατοδικεία και μπροστά στα εκτελεστικά αποσπάσματα αποτελεί μεγάλη αγωνιστική κληρονομιά και παρακαταθήκη. Η αλύγιστη στάση στον αγώνα κατά της κοινωνικής αδικίας, για την απελευθέρωση από τα δεσμά του εκμεταλλευτικού συστήματος, είναι τεράστια πηγή έμπνευσης και διδαγμάτων για την πάλη μας σήμερα και αύριο.

«Την ορμή μας την έχουμε από τους αιώνες... 
Θα βγούμε νικητές κι ας είναι οι θυσίες μας βαριές» 

(Ναζίμ Χικμέτ).
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ