ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Σάββατο 20 Ιουνίου 2015

3ο Πανελλήνιο Βραβείο quantum spinoff σε ομάδα εργασίας του 1ου Γενικού Λυκείου Ναυπλίου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 1:25:00 μ.μ. |
 Όταν τα νέα παιδιά βρίσκουν γόνιμο έδαφος για να προσανατολιστούν σωστά και να αναπτύξουν τις δυνατότητές τους, τότε το αποτέλεσμα ξεπερνά τις αρχικές προσδοκίες και συμβάλει στη δημιουργία θετικού κοινωνικού παραδείγματος μέσω της εκπαίδευσης. Να μια περίπτωση...

Οι ενήλικες μαθητές του Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας Ναυπλίου παρακολούθησαν ένα ενδιαφέρον μάθημα που δόθηκε από τους ανήλικους μαθητές (β΄τάξη) του 1ου Γενικού Λυκείου Ναυπλίου.

Το μάθημα; Δύσκολο ως προς το θέμα, ενδιαφέρον ως προς τις καθημερινές του πτυχές! "Η νανοτεχνολογία στην καθημερινή ζωή"

Η ομάδα εργασίας με την καθοδήγηση της καθηγήτριας Μαρίας Παπαδημητρίου (φυσικός), ερεύνησε, κατασκεύασε και προώθησε στην αγορά (με την εικονική οργάνωση εταιρείας) ένα προϊόν νανοτεχνολογίας. Δηλαδή, ένα χρώμα βαφής εσωτερικών χώρων που με τη βοήθεια του φωτός κάνει φυσική απορρύπανση της ατμόσφαιρας και δημιουργεί ένα πιο υγιεινό περιβάλλον στο εσωτερικό των σπιτιών μας. 

Η ομάδα βραβεύτηκε με το 3ο Πανελλήνιο Βραβείο quantum spinoff από το Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών.
Η εκπαιδευτική κοινότητα είναι ζωντανή και παραγωγική! Χρειάζεται να της δοθούν οι δυνατότητες για να στηρίξει το μέλλον των νέων και την καθημερινότητα των ενηλίκων.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ