ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Σάββατο 6 Ιουνίου 2015

Τιμητική διάκριση για το 2ο Δημοτικό Σχολείο Ναυπλίου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 1:24:00 μ.μ. |
 Η απόφαση των δασκάλων της Ε” Τάξης να αφιερώσουν τον χρόνο από τις Χριστουγεννιάτικες κατασκευές για να υλοποιήσουν το πρόγραμμα «Αστέρι της Ευχής» ώστε να διδάξουν – ενισχύσουν την έννοια της αλληλεγγύης και βοήθειας στο συνάνθρωπο που έχει ανάγκη, είχε κι ένα ευχάριστο απρόοπτο!!!
Η συμμετοχή των παιδιών μας στον πανελλήνιο διαγωνισμό κατασκευής και βίντεο, μαζί με άλλα 55 σχολεία βραβεύτηκε με το «Πάπυρο δημιουργικής ιδέας διακόσμησης».

Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για το έργο τους και για την τιμητική διάκριση του σχολείου που τόσο αγαπούν.

Μακάρι να συνεχίσουν να προσφέρουν -αν και γι” αυτό εμείς οι μεγάλοι είμαστε σίγουροι- και να βοηθούν κάθε στιγμή όποιον χρειάζεται μία ζεστή αγκαλιά.
Θα κλείσουμε αυτό το άρθρο με τα λόγια από τον ίδιο τον υπεύθυνο του Make A Wish Ελλάδος που, κατά τη γνώμη μας, είναι και η καλύτερη τιμητική διάκριση του σχολείου μας:

«Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλα τα σχολεία για τη συμμετοχή τους στο πρόγραμμα Αστέρι της Ευχής για το 2014.

Με τη συμβολή όλων σας μέσα από το Αστέρι της Ευχής μπορέσαμε να γεμίσουμε το δικό μας ξεχωριστό ουρανό των Ευχών και να εκπληρώσουμε ακόμα περισσότερες Ευχές παιδιών που το έχουν ανάγκη. Μαθητές, εκπαιδευτικοί δημιουργήσατε μια μεγάλη και ξεχωριστή αλυσίδα αγάπης. Με τη δική σας βοήθεια συνεχίζουμε να υπάρχουμε και να δίνουμε πνοή σε ξεχωριστά όνειρα».
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ