ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 30 Ιουνίου 2015

Ομαλή η κατάσταση στα πρατήρια καυσίμων της Αργολίδας - Ελλείψεις σε ποσότητες και σε είδη φαρμάκων

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 7:37:00 μ.μ. |
 Με εξαιρετική ψυχραιμία αντιμετωπίζουν την κατάσταση οι Αργολιδείς, καθώς δεν υπάρχουν ουρές ούτε στα πρατήρια υγρών καυσίμων, ούτε στα σούπερ-μάρκετ, ενώ στα ΑΤΜ των τραπεζών οι ουρές είναι μικρές. Στις πόλεις της Αργολίδας οι ουρές στα ΑΤΜ των τραπεζών είναι μικρές και δεν ξεπερνούν τα οκτώ με δέκα άτομα.

Αναφορικά με την κίνηση στα πρατήρια υγρών καυσίμων δεν υφίσταται πρόβλημα.

Ο πρόεδρος των βενζινοπωλών Αργολίδας Σταύρος Δελής, σε δηλώσεις το στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, υπογράμμισε ότι "είναι πολύ ομαλή η κατάσταση. Δεν υπάρχουν ουρές, ούτε και ελλείψεις".
Παράλληλα, ο κ. Δελής ανέφερε ότι δέχονται μόνο μετρητά στα βενζινάδικα της Αργολίδας, γιατί στα διυλιστήρια προκαταβάλλουν σε μετρητά το κόστος των καυσίμων που παραγγέλνουν και μετά φορτώνονται τα βυτία.
Τι γίνεται με τα φάρμακα

Στην Αργολίδα, η πρόεδρος του φαρμακευτικού συλλόγου Αριστέα Κατσουλάκου σημείωσε πως "παρουσιάζονται ελλείψεις σε ποσότητες και σε είδη φαρμάκων και αυτό καθιστά δύσκολη την εξυπηρέτηση των ασθενών στα εφημερεύοντα φαρμακεία".

Τέλος, να υπογραμμίσουμε ότι δεν παρατηρούνται ελλείψεις ούτε στα ράφια των σούπερ-μάρκετ και η κίνηση έχει ισορροπήσει στα συνήθη επίπεδα, όπως επεσήμαναν στο ΑΠΕ-ΜΠΕ υπεύθυνοι των καταστημάτων, οι οποίοι σημείωσαν ότι το Σάββατο μόνο υπήρξε μεγάλη κίνηση.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ