ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Δευτέρα 22 Ιουνίου 2015

Μαγεύουν την Πάτρα οι μικροί του Διομήδη

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:01:00 μ.μ. | |
 Εξαιρετικές εμφανίσεις που προκαλούν θαυμασμό, περηφάνια και ατελείωτη χαρά πραγματοποιούν στην Πάτρα στο Λουξ Cup (U13) 2015 οι ομάδες των Παμπαίδων Β’ και Παγκορασίδων Β’ του Διομήδη, καθώς στις δύο πρώτες ημέρες του τουρνουά οι μεν Παμπαίδες είναι αήττητοι σε τρεις αγώνες τερματίζοντας πρώτοι στον όμιλό τους, ενώ η νεοσύστατη ομάδα των Παγκορασίδων μας, έχει κλέψει τις εντυπώσεις με την είσοδό της στους «8», κερδίζοντας δύο από τους τρεις αγώνες.
Συγκεκριμένα οι Παμπαίδες μας νίκησαν 27-14 την Ακαδημία Πατρών, 28-26 τον Ολυμπιακό Κερατσινίου και στο ντέρμπυ κορυφής επιβλήθηκαν με 25-22 του ΙΕΚ Ξυνή Δικέας, κατακτώντας την πρώτη θέση στον όμιλό τους και την είσοδό τους στους «4» της διοργάνωσης, όπου την Τετάρτη θα αγωνιστούν για τις θέσεις 1 έως 4.

Οι Παγκορασίδες μας ηττήθηκαν με αξιοπρεπέστατη εμφάνιση στον πρώτο αγώνα από τη Νέα Ιωνία με 32-28, ενώ κέρδισαν στη συνέχεια την Καστοριά με 28-18 και τον Φαίακα Κέρκυρας με 31-23, μπαίνοντας στην τελική οκτάδα του τουρνουά, όπου εκεί συνάντησαν την πανίσχυρη Σερβική RK Taurunum Beograd, από την οποία ηττήθηκαν με 26-14 και αύριο θα διεκδικήσουν μια από τις θέσεις 5 έως 8.

Η αγωνιστική εικόνα των αποστολών μας έχει γεμίσει με περηφάνια ολόκληρο τον σύλλογο, καθώς η δουλειά που γίνεται στα τμήματα υποδομής του Διομήδη είναι εμφανής και βαδίζει στα χνάρια της ανδρικής πρωταγωνίστριας ομάδας.

Η Διοίκηση περιχαρής εκφράζει τα θερμά της συγχαρητήρια στους μικρούς αθλητές και αθλήτριές μας, στους προπονητές Γιώργο Καρασαββίδη και Αρετή Ταλάντζη και στους γονείς των αθλητών για την εμπιστοσύνη που δείχνουν στον Διομήδη!
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ