ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Σάββατο 11 Ιουλίου 2015

Ο Γ.Γ. του ΚΚΕ Δ. Κουτσούμπας στο Ναύπλιο για το 24ο Αντιιμπεριεαλιστικό Διήμερο Φεστιβάλ της ΚΝΕ (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:53:00 μ.μ. | | | |
 Ο Γ.Γ. του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας επισκέφθηκε την κατασκήνωση που έχει στηθεί στην παραλία της Καραθώνας στο Ναυπλιο στα πλαίσια του 24ου Αντιιμπεριεαλιστικού Διήμερου Φεστιβάλ της ΚΝΕ.

Ο κ. Κουτσούμπας ξεναγήθηκε στις εγκαταστάσεις και στην έκθεση που είναι αφιερωμένη στις σελίδες της ιστορίας που γράφτηκαν στην Ακροναυπλία και στο Στρατοδικείο της Τρίπολης, ενώ του προσφέρθηκε η έκδοση της Επιτροπής Περιοχής Πελοποννήσου του Κόμματος, «Οι αλύγιστοι του Μωριά».
Το πρωΐ του Σαββάτου, τα μέλη και οι φίλοι της ΚΝΕ ξεναγήθηκαν στην Ακροναυπλία και στην έκθεση ντοκουμέντων που οργάνωσε η Κομματική Οργάνωση Αργολίδας του ΚΚΕ. Μάλιστα, ξεδίπλωσαν ένα τεράστιο πανό στον ιστορικό βράχο που έγραφε «Όχι στη νέα σφαγή - Ξεσηκωμός».
 Την ώρα που το πανό ξεδιπλωνόταν στο βράχο, σε όλη την πόλη του Ναυπλίου ακούστηκαν τα συνθήματα «Ένας αιώνας αγώνας και θυσία το ΚΚΕ στην πρωτοπορία», «Εργατιά μπροστά τώρα μια γροθιά γκρέμισε μνημόνια και αφεντικά», «Το μέλλον μας δεν είναι ο καπιταλισμός είναι ο νέος κόσμος ο σοσιαλισμός».
Το βράδυ του Σαββάτου το πρόγραμμα των εκδηλώσεων στην κατασκήνωση είχε συναυλία με επαναστατικά - αγωνιστικά τραγούδια από τους «KollektivA», τον Στέλιο Μαγαλιό, και τους «Rebellion Connexion» + Φρανκ («Manifesto the label») και στη συνέχεια λαϊκό γλέντι με τον Βαγγέλη Κορακάκη.
Με τη συμμετοχή των μελών και φίλων της ΚΝΕ στη μεγάλη εκδήλωση της της ΚΕ του ΚΚΕ για τους εκτελεσμένους από το στρατοδικείο Τρίπολης, την Κυριακή 12 Ιούλη στις 11 π.μ., στην πρωτεύουσα της Αρκαδίας,  θα μιλήσει ο Γ.Γ. της ΚΕ του Κόμματος, Δημήτρης Κουτσούμπας.
Ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ έκανε δηλώσεις στις Αργολικές Ειδήσεις:
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ