ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 10 Ιουλίου 2015

Διορία μέχρι τις 5 Αυγούστου δίνει η ΕΠΟ για συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:19:00 π.μ. | |
  Μέχρι τις 5 Αυγούστου θα περιμένει η ΕΠΟ τις ομάδες που έχουν προβλήματα να δηλώσουν συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής.
Πριν από λίγες μέρες, η επιτροπή πρωταθλήματος σχημάτισε τους τρεις ομίλους, αλλά άφησε κάποια κενά, αφού ακόμη δεν είναι σε θέση να γνωρίζει τον ακριβή αριθμό των ομάδων που θα συμμετάσχουν. Αιολικός και Κανάρης Χίου θα είναι, όπως όλα δείχνουν, μαζί στον 3ο όμιλο, ενώ η άλλη ομάδα από το νότιο Αιγαίο, ο Ιάλυσος, θα πάει στον όμιλο των Αθηνών.

Πρόβλημα για την επιτροπή αποτελεί όμως η αδυναμία του Ζακυνθιακού, ο οποίος γνωστοποίησε την απόφαση να μη συμμετάσχει στο πρωτάθλημα και μάλιστα μετά από μία άκρως επιτυχημένη σεζόν πέρυσι κατά την πρώτη του παρουσία στη Γ΄ Εθνική και έτσι επιστρέφει στο τοπικό.
Τώρα η επιτροπή Γ΄ Εθνικής θα πρέπει να καλύψει με άλλη ομάδα το κενό του Ζακυνθιακού ή, αν δε βρει άλλη ομάδα, τότε ο όμιλος από δεκαεξάρης που είχε σχεδιαστεί θα παραμείνει με 15 ομάδες και έτσι μία ομάδα ανά αγωνιστική θα έχει ρεπό.

Υπενθυμίζουμε ότι αναλυτικά ο όμιλος -εκτός συγκλονιστικού απροόπτου- θα περιλαμβάνει τις εξής ομάδες: Λουτράκι, Παναργειακό, Ερμιονίδα, Παναρκαδικό, Καλαμάτα, Σπάρτη, ΠΑΟ Βάρδα, Δόξα Μανολάδας, Πανηλειακό, ΑΕ Λεβάντε Ζακύνθου, Βύζα, Αιολικό, Κανάρη, Χαλκίδα και Ηρακλή Ψαχνών.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ