ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 4 Αυγούστου 2017

Χηνίτσα: Μια από τις δεκάδες υπέροχες παραλίες της Ερμιονίδας στην Αργολίδα

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 1:51:00 μ.μ. | |
Χηνίτσα: Μια από τις δεκάδες υπέροχες παραλίες της Ερμιονίδας στην Αργολίδα
 Είτε ψάχνετε για ένα Σαββατοκύριακο χαλάρωσης είτε για διακοπές μεγαλύτερης διάρκειας, η Αργολίδα μπορεί να είναι ακόμα και για εμάς που μένουμε εδώ μια καλή ευκαιρία για να ανακαλύψουμε τις ομορφιές της, καθώς συνδυάζει βουνό και θάλασσα με καταπληκτικές παραλίες.
Η Αργολίδα διαθέτει παραλίες με ποικιλομορφία σπάνια για περιοχή της ηπειρωτικής Ελλάδας, ακρογιαλιές που δεν έχουν τίποτα να ζηλέψουν από εκείνες των νησιών της χώρας μας. Φυσικά, στο ερώτημα που εύλογα τίθεται ποια είναι η καλύτερη παραλία της Αργολίδας οι απαντήσεις διαφέρουν.
Πολλοί, πάντως, είναι εκείνοι που δείχνουν την προτίμησή τους στη Χηνίτσα, παραλία κοντά στο Πόρτο Χέλι, στο νότιο άκρο της Αργολίδας. Η καταπληκτική αμμουδιά, το μοναδικό τοπίο, η άρτια οργάνωση είναι οι λόγοι για τους οποίους η Χηνίτσα συγκεντρώνει κάθε χρόνο έναν τόσο μεγάλο αριθμό παραθεριστών.
Αυτό, βέβαια, δε σημαίνει ότι οι υπόλοιπες παραλίες της Αργολίδας υστερούν. Με ορμητήριο το Πόρτο Χέλι μπορείτε πολύ εύκολα να απολαύσετε τις παραλίες της μαγευτικής Ερμιόνης, να φθάσετε στο πολυσύχναστο Τολό ή να ανακαλύψετε λιγότερο διάσημες παραλίες .
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ