ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 6 Ιουλίου 2015

Σύνδεσμος Ελληνικής Κτηνοτροφίας: «Προστατέψτε τον πρωτογενή τοµέα της οικονοµίας µας»

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:42:00 μ.μ. | |
Κύριε Πρωθυπουργέ, 

 Γνωρίζουµε τις κρίσιµες στιγµές που βρίσκεται η χώρα µας και τις δύσκολες διαπραγµατεύσεις που κάνετε και είµαστε υπερήφανοι που εµείς οι κτηνοτρόφοι αλλά και οι αγρότες της χώρας µας συµβάλαµε σε µεγάλο βαθµό στο ΟΧΙ της Κυριακής 5.7.2015. 

Θα στηρίξουµε µε όλες µας τις δυνάµεις τις προσπάθειές σας για µια έντιµη όσο είναι δυνατόν συµφωνία και θα συνεχίσουµε τον σκληρό µας αγώνα, εξασφαλίζοντας στον ελληνικό λαό βασικά πρωτεϊνούχα τρόφιµα (κρέας και γάλα) ιδιαίτερα σε περιόδους κρίσης, όπως αυτή που διανύουµε. 

Η κτηνοτροφία όµως σήµερα έχει ξεπεράσει τα όρια της παραγωγικής της επιβίωσης και αργοπεθαίνει. Ήδη έχουµε πληρώσει τις συνέπειες της εφαρµογής των µνηµονίων τα τελευταία πέντε χρόνια, που ήταν για την κτηνοτροφία πέντε χρόνια κρίσης που διογκώνεται συνεχώς. 

Αν µάλιστα η Κυβέρνηση αποδεχθεί τα µέτρα που προτείνουν οι «θεσµοί» για την κτηνοτροφία, τότε θα είναι το τελικό χτύπηµα για εµάς. Ζητάµε να προστατέψετε τον πρωτογενή τοµέα της οικονοµίας και την κτηνοτροφία ειδικότερα που µπορεί µε τη δική σας υποστήριξη να αποτελέσει το βασικό κρίκο για την ανάπτυξη, όχι µόνο του πρωτογενή, αλλά και του δευτερογενή τοµέα.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ