ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 3 Ιουλίου 2015

Στο Ναύπλιο πραγματοποιείται η γενική συνέλευση της Διαμεσογειακής Επιτροπής της CRPM

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:57:00 π.μ. | |
Η Γενική Συνέλευση της Διαμεσογειακής Επιτροπής της CRPM, πραγματοποιείται στο Ναύπλιο (Φουγάρο) , από τις 2 έως τις 3 Ιουλίου 2015. 
Οι εργασίες της Γενικής Συνέλευσης ξεκίνησαν επίσημα σήμερα 3 Ιουλίου με συναντήσεις των Ομάδων Εργασίας για θέματα όπως :  Η ανεργία των νέων στη Μεσόγειο, ο πολιτισμός και ο βιώσιμος τουρισμός, πρόβλεψη για χρηματοδοτήσεις από τα Διαρθρωτικά Ταμεία στη Μεσόγειο, η πρωτοβουλία Vasco de Gamma στη Μεσόγειο, η μετανάστευση, η ιθαγένεια, ο διάλογος μεταξύ πολιτισμών και θρησκειών, η επιχειρηματικότητα, η κοινωνική οικονομία, η απασχόληση, η κατάρτιση και κινητικότητα των νέων στη Μεσόγειο. 
Σκοπός της σύσκεψης, η έγκριση των συμπερασμάτων της ολομέλειας στο Umeå και εισαγωγή στην γεωπολιτική κατάσταση στη Μεσόγειο από τον Michel Vauzelle, Πρόεδρο της Διαμεσογειακής Επιτροπής και Περιφερειάρχη Προβηγκίας-Άλπεων-Κυανής Ακτής.
Παραβρέθηκαν ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης ,ο Αντιπεριφερειάρχης Αργολίδος Α.Χειβιδόπουλος, ο θεματικός περιφερειάρχης Β.Σιδέρης, Α.Παπαφωτίου, ο Γιώργος Αλεξάκης, Αντιπρόεδρος της CPMR και Εντεταλμένος Σύμβουλος Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σχέσεων Περιφέρειας Κρήτης, η πρόεδρος της ΔΕΥΑΝ Α.Μαντά κα.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ