ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Πέμπτη 6 Αυγούστου 2015

Νέα κινηματογραφική εβδομάδα στο Cine Valia στο Άργος

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:00:00 π.μ. |
 Νέα κινηματογραφική εβδομάδα, με δύο νέες ταινίες.Απολαύστε τις με θέα τα αστέρια στον θερινό κινηματογράφο Cine Valia(Ικτίνου 4 Άργος)...γιατί καλοκαίρι χωρίς θερινό σινεμά δεν γίνεται.
ΧΑΡΤΙΝΕΣ ΠΟΛΕΙΣ:από Πέμπτη 6/8 - και Κυριακή 9/8 στις 21:30

TED 2:από Δευτέρα 10/8 - και Τετάρτη 12/8 στις 21:30

ΧΑΡΤΙΝΕΣ ΠΟΛΕΙΣ

Μετά την τεράστια επιτυχία του «Το Λάθος Αστέρι», που συγκίνησε εκατομμύρια θεατών σε όλον τον κόσμο, έρχεται ακόμη μία τρυφερή ανθρώπινη ιστορία του μπεστ σέλερ συγγραφέα, Τζον Γκριν. Οι «Χάρτινες Πόλεις» είναι μια ιστορία ενηλικίωσης με πρωταγωνιστές τον Κουέντιν και την αινιγματική γειτόνισσά του, Μάργκο, η οποία αγαπούσε τόσο πολύ τα μυστήρια που κατάφερε να γίνει και η ίδια ένα μυστήριο. Μετά από μια ολονύχτια περιπέτεια στην πόλη τους, η Μάργκο ξαφνικά εξαφανίζεται – αφήνοντας πίσω της μυστηριώδη στοιχεία για να τα αποκρυπτογραφήσει ο Κουέντιν. Η έρευνα οδηγεί τον Κουέντιν και τους φίλους του σε μια συναρπαστική περιπέτεια, τόσο ξεκαρδιστική όσο και συγκινητική. Τελικά, για να βρει τη Μάργκο, ο Κουέντιν πρέπει να καταλάβει τι σημαίνει αληθινή φιλία – και αληθινή αγάπη.

Σκηνοθεσία: Τζέικ Σράιερ
Ηθοποιοί: Κάρα Ντελεβίν, Νατ Γουλφ

Έτος παραγωγής: 2015

TED 2

Αμερικάνικη κωμωδία σε σκηνοθεσία Σεθ ΜακΦάρλαντ, με τους Μαρκ

Γουόλμπεργκ, Αμάντα Σέιφριντ και Σεθ ΜακΦάρλαντ.

Η επιστροφή του αθυρόστομου αρκούδου στις μεγάλες οθόνες από τον δημιουργό του Family Guy, Σεθ ΜακΦάρλαντ. Μια αυθεντική, καθαρόαιμη, κάφρικη κωμωδία. Δύο σέξι γυναίκες, αυτήν τη φορά, (Αμάντα Σέιφριντ, Τζέσικα Μπαρθ) προκαλούν εκρήξεις τεστοστερόνης, όχι μόνο στον αιώνιο έφηβο και παλιμπαιδίζοντα πρωταγωνιστή (μοναδικός στον ρόλο ο Μαρκ Γουόλμπεργκ), αλλά και στον προκλητικό αρκούδο (μια τέλεια κατασκευή ψηφιακού animation που πολύ γρήγορα ξεχνάς ότι είναι ένα απίθανο παιδικό παιχνίδι και τον αντιμετωπίζεις ως πραγματικό ήρωα της ταινίας) που προσπαθεί να «περάσει το δαχτυλίδι» στο κορίτσι του και να πείσει το δικαστήριο ότι έχει δικαίωμα και αυτός στο γάμο.


Σκηνοθεσία: Σεθ ΜακΦάρλαντ
Σενάριο: Σεθ ΜακΦάρλαντ
Ηθοποιοί: Μαρκ Γουόλμπεργκ, Αμάντα Σέιφριντ, Σεθ ΜακΦάρλαντ
Έτος παραγωγής: 2015
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ