ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2015

Ημέρα αλληλεγγύης και προσφοράς με συλλογή φαρμάκων στο Ναύπλιο στις 3 Οκτωβρίου (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 12:35:00 μ.μ. | |
 Πρόσκληση-έκκληση στους δημότες του Δήμου Ναυπλιέων έκανε σε συνέντευξη που παραχωρησε ο αντιδήμαρχος κοινωνικής πολιτικής Ραφαήλ Μπαρού για την συλλογή φαρμάκων και υγειονομικού υλικού για τις ανάγκες του Κοινωνικού φαρμακείου και Ιατρείου του Δήμου, στις 3 Οκτωβρίου 2015 από τις 9π.μ έως και τις 3μ.μ. μπροστά από το Δημαρχείο Ναυπλίου.

Αναλυτικά ο κ Μπαρού ανέφερε:


Στην περίοδο που διανύουμε, με τα κοινωνικά προβλήματα να είναι οξυμένα, ο Δήμος Ναυπλιέων δεν μένει απλός θεατής και διοργανώνει για τρίτη συνεχή χρονιά, την Ημέρα Αλληλεγγύης και Προσφοράς το Σάββατο 3 Οκτωβρίου 2015.

Το πρόγραμμα της συγκεκριμένης δράσης προβλέπει, συλλογή φαρμάκων και υγειονομικού υλικού στην πλατεία Τριών Ναυάρχων στο Ναύπλιο από τις 9.00 το πρωί έως τις 2.00 μετά το μεσημέρι.

Την ίδια μέρα το νοσηλευτικό προσωπικό του Δήμου θα ενημερώνει τους δημότες και για την λειτουργία του Κοινωνικού Φαρμακείου και του Κοινωνικού Ιατρείου.

Σκοπός της συγκεκριμένη ς δράσης είναι να ενισχύσουμε τους συνανθρώπους μας που χρειάζονται την προσφορά μας. Να ενισχύσουμε τις κοινωνικές δομές που λειτουργούν στον Δήμο μας και να αλλάξουμε την εικόνα του ,συμπράττοντας με όλους τους πολίτες και τους φορείς.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ