ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ

Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 2015

Απίστευτο: Ήθελαν να μεταφέρουν πεζογέφυρα του ΟΑΚΑ στο Άργος

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:45:00 π.μ. | | |
 Την πεζογέφυρα που ενώνει το κλειστό κολυμβητήριο του ΟΑΚΑ με το κλειστό του μπάσκετ θέλησαν να μεταφέρουν στον Δήμο Άργους Μυκηνών, ύστερα από εισήγηση του Γιώργου Καπτσή. Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της Live Sport, πριν από τρεις μήνες υπήρξε θετική εισήγηση για τη μεταφορά πεζογέφυρας από το ΟΑΚΑ στο Άργος.

Πώς έχει η κατάσταση;

Το ρεπορτάζ της εφημερίδας αναφέρει πως στην τελευταία συνεδρίαση του προηγούμενου Δ.Σ. των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων στο Μαρούσι έγινε δεκτή η εισήγηση του Γιώργου Καπτσή για την παραχώρηση της πεζογέφυρας που ενώνει το κολυμβητήριο του ΟΑΚΑ με το κλειστό του μπάσκετ, στον Δήμο Άργους Μυκηνών!

Τη διαδικασία σταμάτησε στις 27 Ιουνίου ο κ. Ανεστιάδης , ο οποίος ζήτησε ενημέρωση επί του θέματος και διαπίστωσε ότι για να προχωρήσει η ενέργεια, θα έπρεπε να γίνει υπό την επίβλεψη της Τεχνικής Διεύθυνσης, που απουσίαζε.

Η συγκεκριμένη πεζογέφυρα στο ΟΑΚΑ επρόκειτο να τοποθετηθεί πάνω από μία σιδηροδρομική διάβαση, όπου έχουν σημειωθεί αρκετά τροχαία ατυχήματα και δυστυχήματα τα τελευταία χρόνια.

Η διαδικασία, όμως, κόλλησε  στη γραφειοκρατία και έτσι η πεζογέφυρα παραμένει στη θέση της!
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ