ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου 2015

Ο Παύλος Φύσσας ζεί!!! - Συγκέντρωση και πορεία στο Ναύπλιο

Σε λίγες ημέρες συμπληρώνονται 2 χρόνια από τη δολοφονία του αντιφασίστα μουσικού Παύλου Φύσσα από οργανωμένο τάγμα εφόδου της Χρυσής Αυγής.

Στο διάστημα που μεσολάβησε από τη δολοφονία αυτή μέχρι σήμερα, και υπό την πίεση του αντιφασιστικού κινήματος, είδαν το φως της δημοσιότητας πλήθος στοιχείων που αποδεικνύουν και στον πιο δύσπιστο ότι πίσω από το δήθεν πατριωτικό και αντισυστημικό προσωπείο του “νόμιμου πολιτικού κόμματος”, κρύβεται μια εγκληματική οργάνωση νοσταλγών του Χίτλερ που με δολοφονικές επιθέσεις και μαφιόζικες πρακτικές εξυπηρετούσε τα συμφέροντα μιας χούφτας εφοπλιστών και βιομηχάνων.

Δυο χρόνια μετά και ενώ βρίσκεται σε εξέλιξη η δίκη στον Κορυδαλλό, τα ηγετικά στελέχη της Χρυσής Αυγής επιχειρούν να αξιοποιήσουν τις εκλογές προκειμένου να ξεπλυθούν και να κερδίσουν νομιμοποίηση στη συνείδηση του κόσμου. Έχουν μάλιστα το θράσος να πατούν το πόδι τους στο Κερατσίνι και στο Πέραμα, στις ίδιες γειτονιές όπου πριν από δυο χρόνια χτύπησαν τον Φύσσα και τους εργάτες του Περάματος. Εκμεταλλεύονται την ανοχή του κράτους για να σηκώσουν και πάλι κεφάλι, απειλώντας και βρίζοντας όποιον στέκεται εμπόδιο σε αυτούς και στα αφεντικά τους. Δεν έχουμε καμία ψευδαίσθηση ότι θα ξεμπερδέψουμε με τον φασισμό μέσα από εκλογές ή μέσα από μια δίκη. Δεν ξεχνάμε ότι το ίδιο το σύστημα που εξέθρεψε τη ΧΑ και την αξιοποίησε για να επιτεθεί σε εργάτες, αγωνιστές και νεολαίους, θα τη χρησιμοποιήσει και πάλι όποτε τη χρειαστεί για να χτυπήσει όσους επιμένουν να αγωνίζονται στους χώρους δουλειάς και στις γειτονιές.

Καλούμε κάθε δημοκράτη πολίτη, κάθε αντιφασίστα κάτοικο της περιοχής σε ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ και ΠΟΡΕΙΑ ΜΝΗΜΗΣ και ΚΑΤΑΔΙΚΗΣ του ΦΑΣΙΣΜΟΥ τηνΠΑΡΑΣΚΕΥΗ , 18 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ , στις 8 , στην ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ στο ΝΑΥΠΛΙΟ ,

γιατί ο Παύλος Φύσσας ΖΕΙ στους αγώνες για έναν κόσμο χωρίς φασισμό και ρατσισμό,

ΖΕΙ στους αγώνες ενάντια στην καταστολή των δημοκρατικών ελευθεριών,

ΖΕΙ στους αγώνες ενάντια στο σύστημα που εξέθρεψε τους δολοφόνους χρυσαυγίτες!


ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ