ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 5 Οκτωβρίου 2015

Πρώτος βαθμός για τον Πανασιναϊκό - Ισοπαλία 1-1 με την Μπουμπουλίνα Σπετσών

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:39:00 π.μ. | |
  Πρώτος βαθμός για την ομάδα του Πανασιναϊκού στο φετινό πρωτάθλημα, μετά από το ισόπαλο αποτέλεσμα στον αγώνα με τις Σπέτσες.Σε ένα παιχνίδι που χαρακτηρίστηκε από την έλλειψη ρυθμού και τα πολλά αβίαστα, σε πολλές περιπτώσεις λάθη, στο χώρο κυρίως του κέντρου.



Σε ένα από αυτά τα λάθη, στο 23ο λεπτό του αγώνα, ο Κλόντι Μπέλμπα πιέστηκε από δύο αντιπάλους λίγα μέτρα έξω από την περιοχή της ομάδας μας, και η πάσα που επιχείρησε προς τα πίσω κατέληξε στα πόδια του Bitri ο οποίος εκμεταλλεύτηκε το ''δώρο'' μπήκε στη περιοχή και πλάσαρε τον Τσακάλη σημειώνοντας το 0-1. Πέντε περίπου λεπτά αργότερα, ο Μανουηλίδης βρέθηκε δεξιά μέσα στη περιοχή και σούταρε συρτά δυνατά, αλλά ο Τσακάλης ήταν σε ετοιμότητα και έδιωξε έξοχα σε κόρνερ.
Από αυτό το σημείο ο ΠΑΝΑΣΙΝΑΪΚΟΣ έδειξέ να αφυπνίζεται και πήρε την υπεροχή στο παιχνίδι. Στο 32΄ εξαιρετική μπαλιά τρύπα του Λάπατα στον Καζά αριστερά και μέσα στη περιοχή, πολύ καλό δυνατό αριστερό στη κίνηση από αυτό και το 1-1 είναι γεγονός.

Ακολούθως, στο 38' ο Παπαδημητρίου δέχτηκε πάσα από τον Λάπατα έξω από τη περιοχή, γύρισε και σούταρε δυνατά, αλλά ο Κακαρατζής πραγματοποίησε πολύ καλή απόκρουση. Στο 43' ο Καζάς εκτέλεσε κόρνερ από αριστερά στο πρώτο δοκάρι με πολύ φάλτσο, αλλά ο Κακαρατζής έσωσε και πάλι την εστία του.
Στο Β' ημίχρονο ο ΠΑΝΑΣΙΝΑΪΚΟΣ είχε δυο-τρείς ημιτελείς προσπάθειες, από τους Παπαδημητρίου, Τεμέλκοφ και Τοπάλι, και η Μπουμπουλίνα επίσης δύο προσπάθειες που τα σούτ ήταν εξαιρετικά αδύναμα..

Απο τον ΠΑΝΑΣΙΝΑΊΚΟ εξαιρετική εμφάνιση από τον Νίκο Ψύχο, στο ντεμπούτο του με την ομάδα μας, αρκετά καλός και ο Πέτρος Τσακαλης όπως και ο σταθερά καλός Θάνος Παπαγεωργίου. Με κάποιες καλές στιγμές οι Γιώργος Παπαδημητρίου, Τάσος Λάπατας και Αλκιβιάδης Καζάς.

Από την Μπουμπουλίνα ξεχώρισαν οι Κακαρατζής, Μανουηλίδης, Κρεμμύδας και Παρεμουτζιάν.
Εξαιρετική η διαιτησία του Δρούζα καθώς και των βοηθών του Τσατσούλη Βασιλική και Αργύρη Ιωαννη.

ΕΠΟΜΕΝΟ ΜΑΤΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΣΙΝΑΙΚΟΥ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 7/10 ΣΤΙΣ 4.00 ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΙΖΗΝΙΑΚΟ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΟΥ ΔΡΕΠΑΝΟΥ.

Γιώργος Μανουσάκης
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ