ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Δευτέρα 12 Οκτωβρίου 2015

Ερώτηση Ανδριανού για το πρόγραμμα ΕΣΠΑ που αφορά τον εξοπλισμό της Νοσηλευτικής Μονάδας Ναυπλίου ύψους 1.340.000€

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:27:00 μ.μ. | |
 Ο Βουλευτής Αργολίδας της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιάννης Ανδριανός κατέθεσε σήμερα στη Βουλή Ερώτηση προς τους Υπουργούς Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού, κ. Γ. Σταθάκη, Υγείας κ. Α. Ξανθο, και Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης κ. Π. Κουρουμπλή, με θέμα το πρόγραμμα ΕΣΠΑ για τον εξοπλισμό της Νοσηλευτικής Μονάδας Ναυπλίου ύψους 1.340.000 ευρώ.

Το κείμενο της Ερώτησης έχει ως εξής:

«Η Νοσηλευτική Μονάδα Ναυπλίου εντάχθηκε το 2009 στο ΕΣΠΑ με σκοπό την εξεύρεση πόρων για την ανανέωση και τον εκσυγχρονισμό του ιατροτεχνολογικού της εξοπλισμού.

Για τον σκοπό αυτό αφιερώθηκαν πολλές ώρες εργασίας από το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό της Νοσηλευτικής Μονάδας Ναυπλίου με σκοπό την αναβάθμιση των παρεχομένων υπηρεσιών με σύγχρονο εξοπλισμό (3η χειρουργική αίθουσα, λαπαροσκοπικά, ενδοσκόπια, χειρουργικά εργαλεία κλπ).

Σύμφωνα με τις μέχρι σήμερα πληροφορίες, η καταληκτική ημερομηνία του παραπάνω προγράμματος ήταν η 31 Ιουλίου 2015, με την παρέλευση της οποίας κινδυνεύουν να χαθούν οι πόροι ύψους 1.340.000 ευρώ για τον εξοπλισμό του νοσοκομείου.

Κατόπιν αυτών,

ΕΡΩΤΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ:

1. Ποιες ενέργειες έχουν αναληφθεί και ποιες θα αναληφθούν ώστε να μη χαθούν οι πόροι ύψους 1.340.000 ευρώ από το ΕΣΠΑ για την ανανέωση και τον εκσυγχρονισμό του ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού της Νοσηλευτικής Μονάδας Ναυπλίου».
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ