ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 16 Οκτωβρίου 2015

Ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας στο Ναύπλιο για την εκδίκαση της εγκληματικής οργάνωσης των ΡΟΜΑ με τα 22 μέλη

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 1:06:00 μ.μ. | | | |
 Φρούριο για ακόμα μια μέρα θυμίζει η πόλη του Ναυπλιού από τα αυστηρά μέτρα της αστυνομίας γύρω από το δικαστικό μέγαρο Ναυπλίου για τις ανάγκες συνέχισης της εκδίκασης των 22 ΡΟΜΑ, μελών εγκληματικής οργάνωσης που διέπραττε ληστείες στην ευρύτερη περιοχή της Αργολίδας.



Από νωρίς το πρωί και σήμερα ύστερα και από εντολή του Εισαγγελέα Ναυπλίου απαγορεύθηκε η κυκλοφορία των αυτοκινήτων στους γύρω δρόμους από το Δικαστικό Μέγαρο, ενώ αυστηροί ήταν και σωματικοί έλεγχοι που  γίνονταν σε όσους εισέρχονταν στο κτίριο.
Οι  ΡΟΜΑ, ηλικίας από 22 έως 48 ετών μέλη της σπείρας συνελήφθησαν στις 10.11.2014 , κατά τη διάρκεια ταυτόχρονων αστυνομικών επιχειρήσεων, σε καταυλισμούς ΡΟΜΑ στην Αργολίδα, την Αττική, την Κορινθία και την Ημαθία,, σε βάρος των οποίων είχαν εκδοθεί Εντάλματα Σύλληψης του κ. Ανακριτή Ναυπλίου.

Όλοι οι συλληφθέντες αποτελούσαν μέλη πολυμελούς εγκληματικής οργάνωσης, που εμπλέκεται σε σωρεία ληστειών και κλοπών στην ευρύτερη περιοχή της Αργολίδας.
Οι παραπάνω συλλήψεις ηταν απόρροια εμπεριστατωμένης αστυνομικής έρευνας του Τμήματος Ασφαλείας Ναυπλίου, που είχε αποτυπωθεί σε σχετική ποινική δικογραφία, στο πλαίσιο της οποίας διακριβώθηκε ότι οι ανωτέρω, μαζί με ακόμη 7 συνεργούς τους από το Μάιο έως τον Δεκέμβριο του 2013, διέπραξαν συστηματικά ληστείες και κλοπές στην ευρύτερη περιοχή της Αργολίδας.

Οι συλληφθέντες εμπλέκονται σε 6 ληστείες και 33 κλοπές – απόπειρες, σε οικίες, καταστήματα και επιχειρήσεις.
Η δίκη λόγω της μεγάλης δικογραφίας, των πολλών μαρτύρων και κατηγορουμένων θα συνεχιστεί και τις επόμενες ημέρες 
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ