ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Παρασκευή 16 Οκτωβρίου 2015

Χαλάει ο καιρός με βροχές, καταιγίδες και ισχυρούς ανέμους

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 1:39:00 μ.μ. |
 Πρόσκαιρη επιδείνωση του καιρού αναμένεται από τις επόμενες ώρες της Παρασκευής (16-10-2015) μέχρι και τις μεσημβρινές ώρες του Σαββάτου (17-10-2015).

Αναλυτική πρόγνωση για τις υπόλοιπες περιοχές της χώρας:

Στην Αττική αναμένονται αραιές νεφώσεις που βαθμιαία θα πυκνώσουν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές. Οι άνεμοι βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 4 και στα ανατολικά τοπικά 5 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 25 βαθμούς κελσίου (Στα βόρεια και ανατολικά η μεγίστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη).

Στη Θεσσαλονίκη θα σημειωθούν λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν με πιθανότητα τοπικών βροχών. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοανατολικοί 3 με 4 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 22 βαθμούς κελσίου. 

Μακεδονία, Θράκη

Καιρός: λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν στη δυτική και κεντρική Μακεδονία και θα σημειωθούν τοπικές βροχές. Το βράδυ πιθανότητα σποραδικών καταιγίδων στα δυτικά. Άνεμοι: στα δυτικά μεταβλητοί 3 με 4, στα ανατολικά ανατολικοί βορειοανατολικοί 4 με 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 13 έως 23 βαθμούς κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος

Καιρός: νεφώσεις με τοπικες βροχές και κυρίως στις βορειότερες περιοχές σποραδικές καταιγιδες. Το βράδυ τα φαινόμενα θα ενταθούν. Άνεμοι: ανατολικοί νοτιοανατολικοί 4 με 5 και στο Ιόνιο τοπικά 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 15 έως 26 βαθμούς κελσίου. Στην Ήπειρο 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος

Καιρός: νεφώσεις με πρόσκαιρες τοπικές βροχές. Άνεμοι: βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 15 έως 25 βαθμούς κελσίου. Στα βόρεια η μεγίστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Κυκλάδες, Κρήτη

Καιρός: αραιές νεφώσεις κατά τόπους πυκνότερες. Άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 18 έως 26 βαθμούς κελσίου.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα

Καιρός: αραιές νεφώσεις κατά τόπους πυκνότερες. Άνεμοι: από βόρειες διευθύνεις 3 με 5 και τοπικά στα βόρεια 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 18 έως 26 βαθμούς κελσίου. Στα βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ