ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Σάββατο 3 Οκτωβρίου 2015

Η 27η Ποδηλατική Σπαρτακιάδα πέρασε απο την Αργολίδα

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 12:33:00 μ.μ. | |
 Πλήθος ποδηλατών συμμετέχουν στο ιστορικά σημαντικότερο – μη ανταγωνιστικό – ποδηλατικό γεγονός της χρονιάς, που ξεκίνησε σήμερα Σάββατο 3 Οκτωβρίου στις 07:30 π.μ. από το Καλλιμάρμαρο Παναθηναϊκό Στάδιο, πέρασε από την πόλη του Άργους, τους Μύλους στην Αργολίδα και τερματίζει μετά από συνολικά 12 ώρες εμπρός από το μνημείο του Λεωνίδα – στη Σπάρτη.
Οι ποδηλάτες κάνουν την ιστορική διαδρομή των 257 χλμ, από την Αθήνα στην Σπάρτη, θέτοντας έτσι τη βάση του μεγαλύτερου ποδηλατικού θεσμού των ημερών μας στην ερασιτεχνική ποδηλασία, που δεν είναι άλλος από την «ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΗ ΣΠΑΡΤΑΚΙΑΔΑ».
Οι ραγδαία αυξανόμενες συμμετοχές των τελευταίων ετών και οι απαιτήσεις της διαδρομής των 257 χιλιομέτρων, που περνά από την Κόρινθο στην Π.Ε.Ο. Κορίνθου – Άργους, η ανάβαση του Αχλαδόκαμπου και τέλος η διαδρομή Τρίπολη – Σπάρτη επιβάλλουν πέρα από την κατάλληλη προετοιμασία των αθλητών και δρακόντεια μέτρα ασφαλείας για τους ποδηλάτες, που παρέχονται με τη βοήθεια της Ελληνικής Αστυνομίας, ιατρών, ασθενοφόρων, τοπικών φορέων και πολλών άλλων εθελοντών.

Η εκδήλωση, κορυφώνεται το βράδυ σήμερα στο κλειστό Δημοτικό Γυμναστήριο της Σπάρτης με τις βραβεύσεις αθλητών, χορηγών και όλων των παραγόντων που συνετέλεσαν για μια ακόμη φορά στην ποδηλατική αυτή γιορτή.

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ