ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 21 Οκτωβρίου 2015

Στους δημοφιλέστερους προορισμούς το Ναύπλιο για το τριήμερο του Αγίου Δημητρίου και 28η Οκτωβρίου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 7:12:00 μ.μ. | |
Η πρώτη ευκαιρία για απόδραση έφτασε και κάποιοι έχουν ήδη σπεύσει να οργανώσουν το πρώτο τους φθινοπωρινό ταξίδι, είτε με αφορμή το τριήμερο που για κάποιους σχηματίζεται με τη γιορτή του Αγίου Δημητρίου, είτε εκμεταλλευόμενοι την 28η Οκτωβρίου. Η trivago.gr πραγματοποίησε έρευνα και παρουσιάζει τους πιο δημοφιλείς προορισμούς.

Την πρώτη θέση στις προτιμήσεις των Ελλήνων για το διάστημα 23 με 28 Οκτωβρίου καταλαμβάνει η Θεσσαλονίκη, γεγονός αναμενόμενο δεδομένου του ότι μεσολαβεί η γιορτή του Αγίου Δημητρίου κατά τις ημέρες αυτές. Δεύτερη έρχεται η Αθήνα, ενώ τρίτη εμφανίζεται η Ρώμη, ο πρώτος από τους τέσσερις ξένους προορισμούς της δεκάδας. Ναύπλιο και Κωνσταντινούπολη είναι στην τέταρτη και την πέμπτη θέση αντίστοιχα. Παρίσι και Βιέννη ολοκληρώνουν την τετράδα των ξένων προορισμών, ενώ η δεκάδα κλείνει με τα όμορφα Ζαγοροχώρια.

Στον παρακάτω πίνακα παρουσιάζεται η κατάταξη των προτιμώμενων για τους Έλληνες προορισμών για το διάστημα 23 με 28 Οκτωβρίου 2015:
Ακολουθούν οι προορισμοί που προτίμησαν γενικά οι Θεσσαλονικείς για το ίδιο πενθήμερο, καθώς και για το τριήμερο του Αγίου Δημητρίου.

Μονοήμερη απόδραση

Αντίστοιχα, για αναζητήσεις που πραγματοποιήθηκαν μεταξύ 1ης Σεπτεμβρίου και 20 Οκτωβρίου 2015, για πραγματοποίηση ταξιδιού μόνο κατά τις 27 με 28 Οκτωβρίου, οι προορισμοί με τις περισσότερες αναζητήσεις με διαφορά συγκεντρώνονται για την Αράχοβα και Ναύπλιο.

Η παραπάνω ανάλυση βασίζεται σε έρευνα που διεξήγαγε η trivago για αναζητήσεις που έγιναν μεταξύ πρώτης Σεπτεμβρίου και 20 Οκτωβρίου 2015, για ταξίδια που θα πραγματοποιηθούν μεταξύ 23 και 28 Οκτωβρίου 2015, με ελάχιστη διαμονή μιας διανυκτέρευσης. - See more at: http://traveldailynews.gr/news/article/60892#sthash.UrFCbpjt.dpuf
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ