ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Τετάρτη 21 Οκτωβρίου 2015

Μήνυση Καμπόσου κατά Νικητόπουλου;

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:50:00 μ.μ. | | |
 Μήνυση σύμφωνα με πληροφορίες κατέθεσε ο Δήμαρχος Άργους Μυκηνών Δημήτρης Καμπόσος κατά του Δημήτρη Νικητόπουλου για διασπορά ψευδών ειδήσεων, εξύβρισή και συκοφαντική δυσφήμηση.

Δεν γνωρίζουμε αν οι πληροφορίες ευσταθούν και τις μεταδίδουμε με επιφύλαξη καθώς επίσημη ενημέρωση δεν έχει υπάρξει από την μεριά του Δημάρχου με κάποιο δελτίο τύπου.

Συμφωνα πάντα με πληροφορίες λοιπόν εκείνο που ξεχείλισε το ποτήρι στις σχέσεις του Δημάρχου με τον επικεφαλής της Αντιπολίτευσης του Δήμου Αργους Μυκηνών ήταν η επίσκεψη του δεύτερου στη λαϊκή σήμερα το πρωί και η  διανομή εντύπου από τον ίδιο το Νικητόπουλο και τους συνεργάτες του.

Όπως υποστηρίζουν κύκλοι του κ. Καμπόσου, ο κ. Νικητόπουλος στο χθεσινό συμβούλιο ενημερώθηκε για τα θέματα της λαϊκής αλλά εκείνος μοίρασε σήμερα έντυπο με ψεύδη και συκοφαντίες, με αποτέλεσμα ο Δημήτρης Καμπόσος μετά από αυτό να καταθέσει μήνυση στο αστυνομικό τμήμα Άργους.

Αναμένουμε επίσημη ενημέρωση και από τις δύο πλευρές...

update Ο δήμαρχος Άργους Μυκηνών έγραψε πριν από λίγο στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook:
Έκανα τεράστια υπομονή και ανέχθηκα πολλά. Έως εδώ τα ψέματα, οι συκοφαντίες και οι ύβρεις. Το λόγο τώρα έχει η δικαιοσύνη.

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ