ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Σάββατο 24 Οκτωβρίου 2015

Οι Παιδικές Ακαδημίες του Athlisis Tennis Club στο 6ο Ενωσιακό κάτω των 10 στη Τρίπολη

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:00:00 π.μ. | |
 Με την συμμετοχή 19 παιδιών κάτω των 10 ετών από τις παιδικές ακαδημίες και τα προγράμματα Tennis 10s του Athlisis Tennis Club πραγματοπιήθηκε την Κυριακή 18.10.2015 το 6ο Ενωσιακό Πρωτάθλημα κάτω των 10 ετών στις εγκαταστάσεις της ΑΕΚ Τρίπολης.
Τον όμιλό μας εκπροσώπησαν 11 παιδιά στο πράσινο γήπεδο χωρισμένα σε 5 ομάδες, ενώ 8 παιδιά συμμετείχαν στο πορτοκαλί επίπεδο.
Ειδικότερα, στο πορτοκαλί επίπεδο αγωνίστηκαν οι Σόνια Καραμούντζου, Αναστασία Πιτσάκη, Ελεάννα Καχριμάνη, Νίκος Γεραμάνης, Χάρης Ταρναβάς, Κωνσταντίνος Ντούλιας, Χρήστος Γραμματικός και Βασίλης Παπουλέσης.
Στο πράσινο επίπεδο τον όμιλό μας εκπροσώπησαν 11 παιδιά χωρισμένα σε 5 ομάδες, τα οποία είναι τα παρακάτω: Μίρκα Τσιλιμπή, Θάνια Κυριάκου, Έλενα Κεφαλωνίτη, Ανδρέας Ζάκκας, Μάριος Τούντας, Μιλτιάδης Γραμματικός, Λεωνίδας Ντούλιας, Μάνος Μπρούσαλης, Βασίλης Καχριμάνης, Πάτροκλος Αλωνιστιώτης και Κωνσταντίνος Γκολέσης.
Το προπονητικό team συγχαίρει όλα τα παιδιά για την συμμετοχή, η οποία πρόσθεσε πολύτιμες εμπειρίες στα ίδια τα παιδια, την πολύ καλή αγωνιστική παρουσία και την αγωνιστικότητα, που επέδειξαν.

Τέλος ευχαριστούν και τους γονείς για την στήριξή του ομίλου σε μια ακόμη εκτός έδρας παιδική τενιστική "εξόρμηση" .
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ