ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Σάββατο 24 Οκτωβρίου 2015

Καραμολέγκου για το Νοσοκομείο Ναυπλίου: Κάτοικοι και παρατάξεις ενωμένοι μπροστά στον κοινό κίνδυνο

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:13:00 π.μ. | | | |
 Η συνάντηση με το Δήμαρχο Ναυπλιέων με κύριο θέμα συζήτησης την οικτρή κατάσταση που έχει περιέλθει το Νοσοκομείο Ναυπλίου, κατέληξε σε συμφωνία των επικεφαλής των Δημοτικών παρατάξεων που παρέστησαν, ότι για το θέμα αυτό θα εργαστούμε από κοινού προκειμένου να αποδοθεί στους Δημότες και με τους καλύτερους όρους, το αναφαίρετο δικαίωμα στη δημόσια υγεία.

Η επικινδυνότητα της σημερινής κατάστασης είναι κολοσσιαία καθώς ουσιαστικά κανένα περιστατικό δεν μπορεί να εξυπηρετηθεί. Η απουσία καρδιολόγου, οι ελλείψεις σε ιατρικό υλικό και η γενικότερη υποστελέχωση και υπολειτουργία, έχουν καταστήσει το Νοσοκομείο Ναυπλίου "φάντασμα του εαυτού του".

Πότε και από ποιούς οδηγήθηκε η κατάσταση εδώ, είναι ζητήματα που έχουν απασχολήσει εδώ και τουλάχιστον μια δεκαετία τη τοπική κοινωνία. Η ανάληψη ευθυνών από τους αρμόδιους φορείς και η επίλυση του προβλήματος είναι το κατεπείγον και αδιαπραγμάτευτο ζητούμενο αυτή τη στιγμή.

Το Δημοτικό συμβούλιο θα συζητήσει πολύ σύντομα αυτό το θέμα και είναι κρίσιμο να συμμετέχει το σύνολο της τοπικής κοινωνίας , ο άμεσος αποδέκτης των επιπτώσεων.

Για αυτό το λόγο καλούμε κι εμείς όλους εσάς στη συμμετοχή και τη στήριξη.


Μαργαρίτα Καραμολέγκου-Άλλη Πρόταση
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ